Apbalvoti 22 Ķekavas novada kultūras darbinieki par ilggadēju darbu kultūras nozarē

2022.gada 13.decembrī Ķekavas novada kultūras centru darbinieki no Ķekavas, Baldones, Baložiem, Katlakalna un Daugmales pulcējās Rāmavā, Depkina muižā, lai kopā ieturētu “kultūras brokastis.”

Lai gan decembris visiem kultūras darbiniekiem ir rosīgs un darbīgs laiks, svarīgi ir sanākt kopā, lai atskatītos uz gada laikā paveikto un sasniegto, tādēļ novada kultūras centru pārstāvji satikās Rāmavas Depkina muižā uz kopīgām brokastīm.

Šoreiz Izglītības, kultūras un sporta pārvalde teica paldies par ilggadēju, radošu un godprātīgu darbu kultūras nozarē 22 Ķekavas novada kultūras darbiniekiem, kuri saņēma Ķekavas novada goda zīmes un pateicības rakstus. Apbalvoti tika tie darbinieki, kuri šajā jomā strādājuši 25 un vairāk gadus. Visilgāk- 46 un 44 gadus- kultūras nozarē Ķekavas novadā strādā Baložu pilsētas bibliotēkas  bibliotekāre Anna Lemeševska un Ķekavas pagasta Kultūras centra direktore Vēsma Ozoliņa. Pateicību par ilggadēju, radošu un godprātīgu darbu kultūras nozarē saņēma – Daugmales pagasta kultūras centrā-  I. Radziņa un L.Radziņš;  Baložu pilsētas kultūras centrā I.Reinholce, R.Dombrovska, A.Lemeševska, T.Maslova, Z.Oše , A.Pizāne;  Ķekavas pagasta kultūras centrā -V.Ozoliņa, A.Platpers, R.Platpere, A.Vitmane, V.Priede,  D.Auziņš, A.Āre, N.Vaitava, A.Kirilova, M.Patmalniece,  M.Ķempele, A.Vanaga;  Baldones kultūras centrā I.Vidže un G.Zeiferts.  Ilggadējos kultūras speciālistus sveica Ķekavas novada Domes priekšsēdētāja pirmā vietniece A. Geduševa un deputāts R. Gorkšs.

Novadā šāds pasākums notika pirmo reizi, taču iecerēts, ka šī varētu kļūt par jaunu ikgadēju tradīciju.

Ēriks Laime-Babris,

 Izglītības, kultūras sporta pārvalde,

kultūras darba koordinators

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

6 notikumi,

Bērnu uzņemšana Baložu pilsētas kultūras nama 2023/2024 sezonas pulciņos un kolektīvos

Pieaugušo uzņemšana Baložu pilsētas kultūras nama 2023/2024 sezonas pulciņos un kolektīvos

8 notikumi,

Vasarssvētku meistarklase

7 notikumi,

5 notikumi,

-

PAVASARA TIRGUS BALOŽOS

5 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,

-

Lasītāju klubiņa tikšanās

4 notikumi,

4 notikumi,

3 notikumi,

5 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

5 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,