Ķekavas novada dome lēmusi slēgt sadarbības līgumu ar Bučas pašvaldību par bērnu nometnes organizēšanu

Ķekavas novada pašvaldība augustā rīkos bērnu vasaras nometni, kurā tiks aicināti piedalīties Kijivas apgabala Bučas rajona Vorzeļas pilsētciemata bērni un jaunieši.

Idejas iniciators un nometnes organizators ir Ķekavas novada pašvaldība un lai šo ieceri īstenotu, dome ir lēmusi slēgt sadarbības līgumu par Vorzeļas pilsētciema  bērnu un jauniešu uzņemšanu, nodrošinot nometnes dalībnieku izmitināšanu, ēdināšanu, nometnes aktivitātes, nepieciešamo transportu nometnes ietvaros un pieskatīšanu. Savukārt, Bučas pašvaldība nodrošinās saziņu ar Kijivas apgabala Bučas rajona Vorzeļas pilsētciematu par bērnu un jauniešu dalību nometnē, tajā skaitā, nepieciešamās dokumentācijas sakārtošanu un nometnes dalībnieku drošu nokļūšanu no Vorzeļas pilsētciemata uz Ķekavas novada pašvaldību un atpakaļ.

Plānots, ka nometne ilgs 14 diennaktis, tajā paredzēta 4-reizēja ēdināšana, ikdienas radošās darbnīcas, nodarbības, radošie pasākumi (pārgājieni), praktiskas nodarbības psihologa vadībā un filmu vakari. Kopumā piedalīties varēs 20 bērnu, vecumā no 10 līdz 14 gadiem.

Jau iepriekš ziņots, ka pašvaldība īsteno dažādus atbalsta pasākumus Ukrainas civiliedzīvotāju atbalstam un šī iniciatīva ir viena no tām. Kā zināms, Kijivas rajona Bučas pašvaldības teritorija ir viena no vissmagāk cietušajām karadarbības vietām, tāpēc jo vairāk šādi atbalsta pasākumi tieši bērniem ir ļoti svarīgi.

No pašvaldības budžeta līdzekļiem nometnes izdevumu segšanai paredzēts atvēlēt 11654,60EUR.

Administratīvā pārvalde

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

6 notikumi,

Bērnu uzņemšana Baložu pilsētas kultūras nama 2023/2024 sezonas pulciņos un kolektīvos

Pieaugušo uzņemšana Baložu pilsētas kultūras nama 2023/2024 sezonas pulciņos un kolektīvos

8 notikumi,

Vasarssvētku meistarklase

7 notikumi,

5 notikumi,

-

PAVASARA TIRGUS BALOŽOS

5 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,

-

Lasītāju klubiņa tikšanās

4 notikumi,

4 notikumi,

3 notikumi,

5 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

5 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,