Tiek pārbūvēta Odukalna iela (Odukalnā) visā tās garumā

Pēc tehnoloģiskā pārtraukuma ir atsākušies būvdarbi Odukalna ielā Odukalnā. Plānots pārbūvēt ūdensvadu un elektroniskos sakaru tīklus, izbūvēt lietus kanalizāciju, gājēju ietvi un asfaltbetona brauktuvi, uzstādīt LED apgaismojumu un ātrumvaļņus. Būvdarbus plānots pabeigt šī gada beigās. 

Ķekavas novada pašvaldība pārbūvēs Odukalna ielu visā tās garumā, aptuveni 750 metri – no autoceļa P137 Lapenieki–Ķekava–Ģūģi (bij. autoceļš A7) līdz Niedru ielai. Būvdarbu laikā tiks pārbūvēts ūdensvads un elektroniskie sakaru tīkli, izbūvēta lietus kanalizācija, jauns LED apgaismojums, gājēju ietve un asfaltbetona brauktuve. Satiksmes dalībnieku drošības nolūkos tiks uzstādīti ātrumvaļņi. Pērnā gada decembrī SIA “Ceļu būvniecības sabiedrība “IGATE”” uzsāka pirmos pārbūves darbus Odukalna ielā Odukalnā. Pēc tehnoloģiskā pārtraukuma ir atsākušies būvdarbi.

Kā informē Attīstības un būvniecības pārvalde, būvdarbu kopējās izmaksas ir 951 300  eiro, no tiem 808 600  eiro ir aizņēmums no Valsts kases. Būvdarbus plānots pabeigt 2024. gada beigās.

Attīstības un būvniecības pārvalde

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,