Līdz 30. aprīlim bērnu reģistrācija mācībām 1. klasē

Šobrīd Ķekavas novada pašvaldības dibinātajās vispārējās izglītības iestādēs turpinās bērnu reģistrēšana mācībām 1. klasē 2024./2025. mācību gadam. Vecāki pieteikt bērnu skolas gaitu uzsākšanai aicināti elektroniski, taču, ja tas nav iespējams, to var izdarīt arī klātienē Ķekavas novada pašvaldības klientu apkalpošanas centros vai iesniedzot iesniegumu izvēlētajā mācību iestādē. Pieteikumi tiks pieņemti līdz šā gada 30. aprīlim.

Pieteikuma veidlapa bērna uzņemšanai 1.  klasē pieejama šeit: pieteikuma veidlapa.

Aizpildīto pieteikumu aicinām iesniegt elektroniski:

  • pieteikumu var iesniegt ar drošu elektronisko parakstu sūtot uz e-pasta adresi novads@kekava.lv
  • pielikumā pievienojot parakstītu un aizpildītu iesnieguma veidlapu sūtot uz e-pasta adresi novads@kekava.lv

Ja vecākiem nav iespēju pieteikumu iesniegt elektroniski, to var iesniegt kādā no Ķekavas novada pašvaldības klientu apkalpošanas centriem (Ķekavā, Gaismas ielā 19, k.9-1; Baložos, Uzvaras prospektā 1A; Baldonē, Pārupes ielā 3), iepriekš zvanot uz tālruņa numuru 8488 un vienojoties par pieņemšanas laiku.

Pieteikumu var iesniegt arī izvēlētajā mācību iestādē, iepriekš vienojoties par pieņemšanas laiku.

Vienlaikus atgādinām, ka pieteikumu pieņemšana reģistrācijai vienotajā rindā uz 1. klasi  Ķekavas novada pašvaldībā turpinās arī uz nākamajiem mācību gadiem. Tas nozīmē, ka jau šobrīd vecākiem ir iespēja reģistrēt savu bērnu mācību uzsākšanai 1. klasē kādā no Ķekavas novada vispārējās izglītības iestādēm arī uz nākamajiem mācību gadiem.

Bērnu reģistrāciju 1.  klasē nosaka Ķekavas novada pašvaldības saistošie noteikumi “Kārtība bērnu reģistrācijai un uzņemšanai 1. klasē Ķekavas novada pašvaldības dibinātajās vispārējās izglītības iestādēs”.

Gadījumos, kad ir radušies jautājumi par uzņemšanas rindu, aicinām sazināties ar Izglītības, kultūras un sporta pārvaldes galveno speciālisti izglītības jautājumos Vitu Andžejevsku, zvanot uz tālruņa numuru 25461811 vai rakstot uz e-pasta adresi vita.andzejevska@kekava.lv.

Izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,