No 1. līdz 28. septembrim piesaki biznesa ideju grantu konkursā “(ie)dvesma”!

No 1. līdz 28. septembrim gan strādājoši uzņēmumi, gan vēl neīstenotu biznesa ideju autori aicināti iesniegt savus pieteikumus grantu konkursā “(ie)dvesma”, ko jau septīto gadu īsteno “SEB banka” kopā ar Jūrmalas pilsētu un Ķekavas, Mārupes, Olaines, Ropažu un Siguldas novadu ar mērķi veicināt biznesa vides attīstību Pierīgā. Kopējais grantu apmērs šogad būs līdz 70 000 eiro.

Maksimālā naudas summa vienam grantam ir līdz 10 000 eiro, un uz to var pretendēt gan privātpersonas, kas vēl tikai plāno uzsākt savu biznesu, gan arī jau esoši uzņēmumi, kas veic vai plāno veikt saimniecisko darbību kādā no grantu programmā iesaistītajām pašvaldībām un dibināti pirms ne vairāk kā trim gadiem. Granta līdzekļi paredzēti esošā biznesa attīstīšanai vai jauna uzņēmuma izveidei.

Kas var pieteikties?

  • Pilngadīga fiziska persona, kas plāno veikt saimniecisko darbību pašvaldību – programmas partneru – administratīvajās teritorijās.
  • Uzņēmumi, kuri veic saimniecisko darbību pašvaldību – programmas partneru – teritorijās ne ilgāk kā 5 gadus.
  • Uzņēmumi, kuros strādā mazāk par 10 darbiniekiem, un kuru iepriekšējā gada apgrozījums nepārsniedz 2 miljonus eiro.

Kādi dokumenti jāiesniedz?

Pieteikumu no 1. līdz 28. septembrim var iesniegt:

  • elektroniski parakstītu uz e-pasta adresi iedvesma@seb.lv;
  • pa pastu uz Ķekavas novada pašvaldību (Gaismas iela 19, K-9-1, Ķekava, Ķekavas novads, LV-2123) un PDF formātā uz e-pasta adresi iedvesma@seb.lv;
  • klātienē Ķekavas novada pašvaldības klientu apkalpošanas centrā (Baložos, Uzvaras prospektā 1a; Ķekavā, Gaismas ielā 19 k-9-1; Baldonē, Pārupes ielā 3)  un PDF formātā uz e-pasta adresi iedvesma@seb.lv.

Saņemto pieteikumu atlase notiks trīs kārtās, izvērtējot gan to atbilstību programmas kritērijiem, gan biznesa plānu un idejas potenciālu. Iesniegtos projektus vērtēs žūrijas komisija, kuras sastāvā būs uzņēmējdarbības profesionāļi un pašvaldību pārstāvji. Rezultātu paziņošana un uzvarētāju apbalvošana notiks novembrī.

Nolikums

AS “SEB banka”

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,