Astoņpadsmit ģimenes ar bērniem piedalās sociālajā projektā

Biedrība „Partnerība „Daugavkrasts”” sadarbībā ar Lauru Eglīti-Jefanovu un SIA “BeATUS” („Laimes bļoda”) martā aicināja pieteikties Ķekavas novadā dzīvojošas jaunās ģimenes astoņu nodarbību ciklam. Atsaucība bija ļoti liela, un dažu stundu laikā tika noformētas divas grupas Ķekavā un dienas laikā grupa Daugmalē. Šobrīd ir uzsāktas nodarbības visās trīs grupās, kuras kopumā apmeklē 18 novada ģimenes, lai veicinātu iesaisti kopdarbībā.
Nodarbības vecākiem vada sertificēta bērnu miega konsultante, zīdīšanas konsultante un PEP mamma Laura Eglīte-Jefanova. Ar bērniem darbojas „Laimes bļodas” speciālisti, cita starpā iepazīstot arī silto graudu pieskārienus.
Pēc nodarbību apmeklēšanas vecāki labāk izpratīs bērna attīstības nianses, raudāšanu un miegu. Viņiem būs zināšanas par rotaļām atbilstošas vides iekārtošanu un piebarojuma uzsākšanu. Zinās, kā ikdienā parūpēties par sevi un ko darīt, kad bērns ir lielajās emocijās. Katrā nodarbībā tiek dota iespēja padalīties ar savām pārdomām, pieredzi un uzdot sev interesējošus jautājumus. Papildus tā ir iespēja iepazīt ģimenes ar līdzīga vecuma bērniem.
Jau pēc pirmajām nodarbībām ģimenes atzina, ka šis ir ļoti vērtīgs un arī ļoti nepieciešams projekts. Esot liels prieks, ka nodarbības notiek novadā – Ķekavā un Daugmalē. Ģimenes arī atzīst, ka Ķekavas novadā pietrūkst līdzīgu nodarbību, un ir gandarītas par iespēju piedalīties tajā.

Laura Eglīte-Jefanova,
sertificēta bērnu miega konsultante, zīdīšanas konsultante un PEP mamma

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,