SIA “BŪKS” darbu uzsāk jauns valdes loceklis

Sākot ar š.g. 25. augustu,  SIA “BŪKS” valdes locekļa darbu uz laiku līdz jauna valdes locekļa ievēlēšanai (Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma 37.pantā noteiktajā nominēšanas kārtībā) veiks Edgars Mencis.

Valdes priekšsēdētājs Edgars Mencis iepriekš strādājis kā pakalpojuma pārvaldes direktors SIA “Rīgas namu pārvaldnieks”, plānojot un vadot Pārvaldes darbu ar vairāk kā 2000 darbiniekiem, nodrošinājis pakļautībā esošo nodaļu darbu izpildi un kontroli, organizējis stratēģisko plānošu, procesu un risku pārvaldību, plānojis budžetu, analizējis rezultātus un sniedzis priekšlikumus efektīgākai darba organizācijai, realizējis sadarbību ar Rīgas Domes struktūrvienībām un citiem sadarbības partneriem.

E.Mencis ieguvis Inženierzinātņu bakalaura grādu ekonomikā Rīgas Tehniskajā universitātē, Inženiera ekonomikas maģistra grādu Rīgas Tehniskajā universitātē, Profesionālo maģistra grādu uzņēmējdarbības vadībā Rīgas Starptautiskajā Ekonomikas un Biznesa Administrācijas augstskolā.

SIA “BŪKS”

25.08.2022.

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,