Ķekavas novadā viesojas Ukrainas Republikas vēstnieks Latvijā.

29.aprīļa pēcpusdienā Ķekavas novadā viesojās Ukrainas Republikas vēstnieks Latvijā Olexandr Mischenko ar kundzi Myroslavu Mischenko.

Tikšanās laikā Ķekavas novada domes vadība un pašvaldības speciālisti pārrunāja aktuālos jautājumus par palīdzības nodrošināšanu Ukrainas bēgļiem, tostarp darba un uzturēšanās iespējām novadā, kā arī pārrunāja jautājumus par sadarbības iespējām starp Ķekavu un Ukrainas pilsētu Vorzeļu.

Vēstnieks viesojās arī humānās palīdzības centrā, Skolas ielā 2, Ķekavā, kur tikās ar Ukrainas civiliedzīvotājiem, kas ir patvērušies Ķekavas novada ģimenēs. Palīdzības centram tika uzdāvinātas bērnu grāmatiņas ukraiņu valodā, kas iespiestas projekta “Grāmatas bez robežām” ietvaros.

Tikšanās laikā Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Juris Žilko un Ukrainas vēstnieks pateicās brīvprātīgajiem, kuri snieguši nenovērtējamu atbalstu Ukrainas pilsoņiem, kā arī izteica atzinību šoferiem, kuri bija devušies uz Ukrainas-Polijas robežu, lai nogādātu iedzīvotāju ziedotās mantas un produktus!

Par kopīgu sadarbību un atbalstu arī turpmāk!

Ukrainas vēstnieks viesojas Ķekavā (foto galerija)

 

Administratīvā pārvalde

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,