Pasniegtas Ķekavas novada Uzņēmēju gada balvas 2023

Ķekavas novada svētku laikā, 21.jūnijā, jau astoto reizi norisinājās “Uzņēmēju gada balva”, kas tiek organizēta lai apzinātu un godinātu novada uzņēmējus, kuri veiksmīgi darbojas savā nozarē, sekmējot uzņēmējdarbības vides attīstību, uzņēmēju atpazīstamību un piederības sajūtu novadam.

Uzņēmēju gada balvā tika pasniegtas  balvas deviņās nominācijās: “Gada darba devējs” – SIA “EMJ Metāls”, “Gada ražotājs” – SIA “Aurex”, “Gada pakalpojumu sniedzējs” – SIA “Laiks ballītēm”, “Gada mājražotājs/amatnieks” – SIA “Aluna”, “Gada jaunuzņēmums” – SIA “Linga Family”, “Gada tūrisma uzņēmums” – SIA “Riekstukalns”, “Gada labdaris” – SIA “Ķekava foods”, “Gada izaugsme” – SIA “MBoom Ad” un “Gada uzņēmējs” – SIA “SPH Engineering”. Četri uzņēmumi saņēma žūrijas un iedzīvotāju atzinību: SIA “Sirsenis”, Raimonda Zeltkaļa darbnīca, Baložu kūdras bānītis, Vokālā studija “Elpa”.

Uzvarētāju katrā nominācijā, tostarp “Gada uzņēmēju”, noteica žūrijas komisija sešu komisijas locekļu sastāvā. To vidū bija biedrība “Ķekavas novada uzņēmēju padome”, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras un Ķekavas novada pašvaldības pārstāvji.

Apbalvojumus un atzinības rakstus deviņās konkursa nominācijās pasniedza Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Juris Žilko un priekšsēdētāja vietnieks Gatis Līcis.

Ķekavas novada pašvaldība izteica pateicību Ervīnam Lasmanim par Ķekavas novada uzņēmēju padomes vadīšanu 2023.gadā, un biedrības “Maestro Jāņa Dūmiņa piemiņas atbalstīšanai” pārstāvis Andris Feldmanis izteica pateicību pirmo Jāņa Dūmiņa dziesmu un deju svētku “Paaudžu paaudzēs” svētku rīkošanā.

Ķekavas novada pašvaldība izteica pateicību un atzinīgi novērtēja arī Partnerības Daugavkrasts vadītājas Aigas Smiltānes – lielo ieguldījumu uzņēmējdarbības un NVO attīstībā.

Ja esi uzņēmējs un Tev ir kāds priekšlikums sazinies ar uzņēmējdarbības un komunikācijas projektu vadītāju Signiju Šulci pa tālruni 27904322 vai rakstot uz e-pastu: signija.sulce@kekava.lv.

Galerija

Sabiedrības informēšanas un mārketinga nodaļa

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,