Spānijā aizvadīta otrā tikšanās par vides ilgtspēju

No 3. līdz 6. jūnijam Ķekavas novada pašvaldības izglītības, kultūras un sporta pārvaldes pārstāvji viesojās Finestratā (Spānija), lai piedalītos Eiropas Savienības programmas “Pilsoņi, vienlīdzība, tiesības un vērtības” projekta otrajā sabraukumā, lai diskutētu par tīkls jaunatnes iespēju palielināšanu un kopienu veidošanu.

Projekta “Izglītojoša pilsētu kopiena: Eiropas vides tīkls jaunatnes iespēju nodrošināšanai un kopienas veidošanai” – “Ed.U.Co.”  galvenais mērķis ir izveidot izglītojošu vides pilsētu kopienu, kas kalpo kā Eiropas vides tīkls jaunatnes iespēju palielināšanai un kopienu veidošanai. Projekta ietvaros tiek organizēti sabraukumi un Spānijā norisinājās otrā projekta tikšanās, kuras laikā iepazinām Finestratas pašvaldības piedāvātās iespējas un ilgtspējīgus risinājumus ikdienas dzīvē. Iedvesmojoša tikšanās, kas liek novērtēt un izvērtēt, cik ļoti bagātīgā pasaulē mēs dzīvojam un ar kādiem izaicinājumiem ikdienā sastopamies.

Divu dienu laikā apskatījām pilsētu, kura sevī ietver gan modernas viesnīcas un pludmales zonu, kas īpaši iemīļota ir tūristu vidū, gan pilsētas sirdi – vecpilsētu ar tās lepnumu – kalnu Puig Campana (1406 m augsts). Diskusiju laikā, dalībnieki no 8 valstīm, dalījās savā pieredzē, kā tikt galā ar dažādiem izaicinājumiem, izceļot savas stiprās puses un ieguldīto darbu vides ilgtspējības jautājumos.

Izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,