Aicinām bērnus piedalīties izstādē “Pievērs uzmanību!”

Jau otro gadu pēc kārtas Ķekavas novada pašvaldība rīko zaļās domāšanas festivālu “Augam!” un tā ietvarā tiks rīkota izstāde “Pievērs uzmanību!”. Aicinām bērnus vecumā līdz gadiem sagatavot zīmējumu vai plakātu sev vēlamajā tehnikā un līdz 17. aprīlim to iesniegt. Darbu izstāde būs skatāma 20. aprīlī Ķekavas ābeļdārzā. 

Ķekavas novada pašvaldība aicina novada iedzīvotājus būs atbildīgiem pret vidi un pievērst uzmanību saviem ikdienas patēriņa un preču lietošanas paradumiem: 

  • pārskatīt, kas videi draudzīgāks,
  • pārveidot nevajadzīgo par ko jaunu un ikdienā noderīgu,
  • pielietot vēlreiz to, kas derīgs atkārtoti,
  • “Nē” nevajadzīgiem pirkumiem,
  • pārstrādāt, pirms tam rūpīgi sašķirot un ikdienā vienmēr piedomāt par to, ko tieši ES varu uzlabot sevis, vides un planētas labā. 

Festivāla “Augam” ietvarā, aicinām bērnus piedalīties izstādē “Pievērs uzmanību!” un sagatavot zīmējumu, plakātu vai instalāciju par kādu sociālu problēmu, Zero waste kustību, atkritumu šķirošanu, ilgtspēju, vides vai vispārēja planētas labklājību.

Lai pieteikties izstādē, aicinām līdz 17. aprīlim aizpildīt anketu (pieejama: https://ej.uz/xzp8). Zīmējumus vai plakātus var iesniegt Jaunu ideju centrā (Skolas ielā 2, Ķekavā). Darba laiks: pirmdien-ceturtdien no plkst. 9.00 līdz 18.00, piektdien no plkst. 10.00 līdz plkst. 20.00. Darbu var izveidot sev vēlamajā tehnikā – kā fotogrāfiju, zīmējumu vai izveidot 20. aprīlī pasākuma laikā instalāciju. 

Dalībnieku darbu izstāde būs skatāma 20. aprīlī Ķekavas ābeļdārzā. Savukārt, tie dalībnieki, kuri gribās izveidot instalāciju, varēs to uztaisīt 20. aprīlī no plkst. 8.30 līdz plkst. 11.00.

Izstādi atbalsta Ķekavas novada pašvaldība un SIA “Clean R”. 

Nolikums

Sabiedrības informēšanas un mārketinga nodaļa

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,