Pirmajā stafešu skrējienā piedalījās 229 komandas

22. septembrī pirmajā stafešu skrējienā Ķekavā piedalījās 229 skolu komandas no Ķekavas, Baložiem, Baldones, Pļavniekkalna un Daugmales. Skrējiens notika 1.-2., 3.-4., 5.-6., 7.-9. un 10.-12. klašu grupās.

Gatavošanās sacensībām ir nopietns plānošanas un komandas darbs jau krietnu laiku pirms pasākuma. Sākot ar tā ideju un ielikšanu veicamo darbu sarakstos, nolikuma izstrādi, trases plānošanu, marķēšanu, katra stafetes kociņa izveidošanu un tā apčubināšanu un citām organizatoriskām lietām. Esam gandarīti, ka ar lielisko Sporta Aģentūras komandu sarīkojām skriešanas svētkus.

Baldones vidusskolas 11. klases skolniece:  “Šādā stafetē piedalījāmies pirmo reizi un iegūtā pieredze ir ļoti noderīga, daudz kolosālu emociju, it īpaši, tāpēc, ka braucām mājās ar uzvaru, gandarījuma sajūtu un pilnu klēpi dāvanām. Visi viens otru atbalstīja. Labi pavadīts laiks ar klases un skolas biedriem, kas mūs vēl vairāk satuvināja kā komandu”.

Vēlamies lielu paldies teikt Ķekavas novada skolām, to direktoriem, pedagogiem par aktīvo dalību skrējienā, mūsu atbalstītājiem, kuri nodrošināja komandas ar lieliskām balvām, kā arī Pašvaldības policijai, kuri rūpējās par drošu nokļūšanu līdz sporta laukumam.

Plašāka informācija par stafešu skrējiena rezultātiem, foto un video ir atrodama mājaslapā sports.kekava.lv.

Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,