Sociālais dienests piedalās vairākos projektos sociālā darba uzlabošanai

Labklājības ministrijas (turpmāk – ministrija) ar Eiropas Sociālā fonda atbalstu īstenotā projekta “Profesionāla sociālā darba attīstība pašvaldībās” Nr. 9.2.1.1/15/I/001 (turpmāk – projekts[1]) ietvaros tiek īstenotas aktivitātes metodiku izstrādei pašvaldību sociālo dienestu sociālajiem darbiniekiem darbam ar dažādām klientu mērķa grupām un sociālā darba metodēm (turpmāk – metodikas),

  1. gada janvārī tika uzsākta dalība metodikas izstrādē “Krīzes intervence sociālajā darbā un psihosociālā konsultēšana krīzē”. Projekta īstenošanas laiks – no 2023.gada 1.janvāra līdz 2023. gada 30.jūnijam.
  2. gada februārī ir uzsākta izstrāde metodikai “Sociālais darbs ar senioriem”. Projekta īstenošanas laiks – no 2023.gada 1.februāra līdz 2023. gada 31.jūlijam.

Metodiku izstrādes mērķis ir nodrošināt metodisko atbalstu pašvaldību sociālajos dienestos praktizējošiem un topošajiem sociālajiem darbiniekiem, kuri ikdienā strādā ar personām kas nokļuvušas krīzē un senioru mērķa grupu.

Metodiskā materiāla izstrāde un aprobācija  sociālā darba praksē ir vērsta  uz  attiecīgo klientu mērķgrupu  – nodrošinot klientiem profesionālu sociālā darbinieka atbalstu un nepieciešamos pakalpojumus, lai pēc iespējas cieņpilnāk un  kavalitatīvāk pavadītu mūža nogali. Sniegt, personām kas nokļuvušas krīzē, profesionālu psihosociālo atbalstu, lai pēc iespējas kvalitatīvāk atpazītu traumas, zaudējuma, trauksmes izraisītu krīzi, palīdzētu rasts resursus krīzes izraisīto seku pārvarēšanai.   

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

6 notikumi,

Bērnu uzņemšana Baložu pilsētas kultūras nama 2023/2024 sezonas pulciņos un kolektīvos

Pieaugušo uzņemšana Baložu pilsētas kultūras nama 2023/2024 sezonas pulciņos un kolektīvos

8 notikumi,

Vasarssvētku meistarklase

7 notikumi,

5 notikumi,

-

PAVASARA TIRGUS BALOŽOS

5 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,

-

Lasītāju klubiņa tikšanās

4 notikumi,

4 notikumi,

3 notikumi,

5 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

5 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,