Ķekavas novadā sekmīgi tiek īstenots Erasmus+ projekts

Biedrība Dzīvā pļava sadarbībā ar Zviedrijas pētniecības un izglītības centru MiMer realizē Erasmus+ Maza mēroga partnerību projektu “Zirgu atbalstīta terapija un mācīšanās”. Galvenās projekta aktivitātes norisinās Ķekavas novadā. Projekts noslēgsies 2023. gada augustā.

Biedrība Dzīvā pļava vēlas Latvijā ieviest dzīvnieku terapiju, kas balstās ētikā un zinātnē, un piedāvāt iedzīvotājiem sertificētu pakalpojumu, kas sniedz iespējas uzlabot dzīves kvalitāti, uzmanību pievēršot pēctraumatiskā sindroma, depresijas izpausmēm, mācīšanās grūtībām un citām problēmām. Projektā kā mācību dalībnieki piedalās Ķekavas novada pārstāvji, gan zirgkopības speciālisti, gan psihologi.

Pasākuma ietvaros biedrība Dzīvā pļava aicina novada iedzīvotājus iepazīties ar dzīvnieku terapiju un tās iespējām un palīdzēt mums mācīties, izspēlējot klienta lomu vai piedaloties īstās sesijās mūsu psihologa vadībā. Dalība ir bez maksas.

Plašāka informācija rakstot selga.dziluma@gmail.com, zvanot pa tālruni 26558551 vai Facebook projekta lapā Zirgi terapijā un mācībās/Erasmus+ Baltijas jūras projekts

https://www.facebook.com/equines.in.therapy.and.learning.erasmus.plus

Selga Dziļuma, projekta “Zirgu atbalstīta terapija un mācīšanās” koordinatore un vadītāja

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,