Ķekavas vidusskolas tautas deju kolektīvi piedalījās koncertā “Ālēsimies, kamēr jauni!”

Tikko iezadzies rudens drēgnums un lapas kokos sākušas iekrāsoties, skolu solos atgriezušies skolēni, augstskolās studenti un deju zālēs – mazi un lieli dejotāji. Kur gan vēl labāk izrādīt savus vasarraibumus un vasarā uzkrāto enerģiju, ja ne uz skatuves pašā sezonas sākumā?

Ķekavas vidusskolas tautas deju kolektīvi “ĶEKAVIŅA” un “ŠEKU REKU” kopā ar saviem draugiem – Dobeles pilsētas kultūras nama bērnu deju kolektīvu “DRELLĪŠI”, Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības koncertorganizācijas “Ave Sol” bērnu deju kolektīvu “TEIKSMIŅA” un Ķekavas kultūras nama Tautas deju ansambli “ZĪLE” – 18. septembrī priecēja skatītājus Slampes kultūras pilī koncertā “Ālēsimies, kamēr jauni!”. Tika izdejotas jaunradītas dejas, skatītājiem un dejotājiem iemīļotas dejas un latviešu skatuviskās dejas zelta fonds. Jāpiemin, lai arī koncerts notika ārpus Ķekavas, šo koncertu organizēja tautas deju kolektīvu “ĶEKAVIŅA” un “ŠEKU REKU” vadītājs Jānis Kalniņš.

Prieks par koncertu un satiktajiem draugiem bija gan dejotājiem, gan skatītājiem, gan pedagogiem, kuri deju sezonu var uzreiz sākt ar skaistu koncertu, lieliskā vietā, kur gaidīts ir ikviens kultūras mīļotājs. Sirsnīgs paldies Ķekavas vidusskolas vadībai un vecākiem par atbalstu!

TDK “ŠEKU REKU” cītīgi gatavojas XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII deju svētku deju koncerta “Balts” repertuāra prezentācijas koncertam, kas norisināsies 13. oktobrī VEF Kultūras pilī un kurā tiks prezentēta Jāņa Kalniņa deja “Kad atnāks pavasars’ ”. 14. oktobrī TDK “ĶEKAVIŅA” 4.-5. klašu, 6.-8. klašu vecuma grupas un TDK “ŠEKU REKU” piedalīsies Jaunrades deju konkursā “Mēs un deja” VEF Kultūras pilī, kurā žūrijas vērtējumam tiks nodotas sešas jaunas horeogrāfijas, ko radījuši kolektīvu vadītāji Jānis Kalniņš un Marta Helēna Vanaga.

22.09.2022.

Kolektīvu vadītājs Jānis Kalniņš

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,