2023.gadā Pļavniekkalna sākumskolas mācību process tiks nodrošināts Ķekavā

Ķekavas novada pašvaldība informē, ka 2022.gadā ir beidzies Pļavniekkalna sākumskolas moduļa tipa piebūves īslaicīgais lietošanas ekspluatācijas laiks, tādēļ 2023.gada janvārī iznomātājs SIA “Storent” demontē nomas moduļus un uzsāks Pļavniekkalna sākumskolas piebūves būvdarbus. Lai nodrošinātu Pļavniekkalna sākumskolas mācību procesa nepārtrauktību, no 2023.gada 9.janvāra skolēniem mācības notiks Skolas ielā 2, Ķekavā.

Ķekavas novada pašvaldība 2022.gada 12.augustā ir noslēgusi būvniecības līgumu ar SIA “RTS būve” par Pļavniekkalna sākumskolas pārbūves būvprojekta izstrādi un būvdarbiem, kurus plānots pabeigt 2023.gada decembrī. Būvniecības rezultātā nekustamajā īpašumā Pļavniekkalna ielā 20, Katlakalnā, pie skolas galvenā korpusa tiks izbūvēta piebūve ar aktu zāli, ēdamzāli 312 skolēniem un 12 mācību klasēm. Piebūves būvdarbus ir plānots pabeigt 2023.gada decembrī.

Pļavniekkalna sākumskolas piebūves vizualizācija.

Sakarā ar plānoto Pļavniekkalna sākumskolas paplašināšanas projektu, no 2023.gada 9.janvāra skolēniem mācības notiks Skolas ielā 2, Ķekavā. Ķekavas novada pašvaldība nodrošinās skolēnu pārvadāšanas pakalpojumus. Skolēniem būs nodrošināts transports uz skolu un atpakaļ no izglītības iestādes. Aktuālākā informācija ar skolēnu autobusa maršrutiem un laika grafikiem pieejama Ķekavas novada mājaslapā: kekava.lv/skolenu-autobusi.

Novada skolēnu autobusu maršruti no 09.01.2023. (prec. 03.01.23)

Administratīvā pārvalde

 

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,