Septembra beigās norisināsies izstāde BILTIM TEHNIKA 2024

Valdlaučos, no 26.-28.septembrim Biznesa centrā RĀMAVA norisināsies 33. tehnisko nozaru biznesa izstāde BILTIM TEHNIKA 2024, kurā būs iespēja iepazīties ar aktuālo tehniku un aprīkojumu plaša spektra tehniskiem un industriāliem darbiem, kā arī uzzināt par nozares aktualitātēm. Izstādē vairāk nekā 170 dalībnieku stendos būs pārstāvētas šādas tehniskas sfēras – Būvniecība, Infrastruktūra, Lauksaimniecība, Transports, citas Industriālās sfēras, Mežsaimniecība.

Izstādes laikā stendos hallē un vairākus hektārus plašā āra teritorijā būs apskatāma dažāda izmēra un pielietojuma tehnika (traktortehnika un ne tikai), transports (tai skaitā – kravas un vieglie auto, kvadricikli, piekabes), aprīkojums, darba instrumenti un materiāli. Kā arī būs iespēja uzzināt par dažādiem pakalpojumiem, saņemt konsultācijas, gūt jaunas atziņas semināros, apskatīt rudens veltes mini-izstādēs, apskatīt liellopus, trušus un mājputnus mini-izstādēs, iegādāties stādus, lauku labumus un mājražojumus tirdziņā, u.c. Būs arī īpaša Ķekavas novada uzņēmēju un mājražotāju zona, kurā varēs iegādāties ne vien vietējos mājražojumus, bet arī uzzināt vairāk par tūrisma iespējām Ķekavas novadā.

Izstādes ietvaros 26. un 27.septembrī norisināsies daudzpusīga semināru un diskusiju programma, kurā par aktualitātēm kopā ar uzņēmējiem diskutēs pārstāvji no Ekonomikas, Satiksmes un Zemkopības ministrijām un dažādām nevalstiskām organizācijām. Tostarp, piektdien, 26.septembrī, norisināsies prezentāciju un diskusiju cikls “Atbalsts inovācijām un uzņēmumu izaugsmei – pieejamās programmas un uzņēmēju pieredzes stāsti”, kas top sadarbībā ar LIAA, ALTUM un uzņēmējiem.

Vairāk informācijas par izstādes dalībniekiem, diskusiju programmu un citiem izstādē gaidāmiem notikumiem skatiet Biznesa centra RĀMAVA mājaslapā www.ramava.lv

Laura Lūse, Biznesa centrs RĀMAVA, Izstāžu daļas vadītāja

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Radošā vasara

Izstāde “Baltijas ceļam 35”

Jauno dalībnieku uzņemšana-LAI SKAN

3 notikumi,

3 notikumi,

5 notikumi,

PIEAUGUŠO uzņemšana kolektīvos/pulciņos, nodarbības Baložu KN 24/25 sezonā

BĒRNU uzņemšana kolektīvos/pulciņos, nodarbības Baložu KN 24/25 sezonā

5 notikumi,

Savieši uzsāk jauno sezonu

5 notikumi,

-

Tēva dienas darbnīca

Nāc dejot!

4 notikumi,

4 notikumi,

STRAUME

4 notikumi,

Dzejas labirints

5 notikumi,

6 notikumi,

-

Dzeja uz asfalta

6 notikumi,

6 notikumi,

9 notikumi,

4 notikumi,

5 notikumi,

-

Grāmatu Tārpiņa nodarbība

4 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,

-

Ķiparu rīta stunda

5 notikumi,

Banāns upē

4 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,