Noslēgusies dienas programma bērniem “Ejam ārā”

No 29. jūlija līdz 5. augustam Doles Ķekavas draudze sadarbībā ar “Laimes Bļodu”, Sandu Zālamani, Signiju Šulci, Ievu Kolosovsku,  pateicoties pašvaldības līdzfinansētajam projektam, realizēja dienas programmu bērniem “Ejam ārā”.  Piepildītu ar aktīvu un saturīgu laika pavadīšanu, akcentējot un piedāvājot brīvā laika izmantošanas iespējas svaigā gaisā.

Kā “bāzes” tikšanās vieta aktivitāšu laikā mums kalpoja Doles-Ķekavas baznīca, kurā tika novadītas daļa aktivitāšu, kur bērni tika aicināti apgūt dažādus apzinātības vingrinājumus, improvizācijas  pamatus, piedalīties radošajās darbnīcās.

Dienas programma tika veidota tā, lai katras dienas aktivitātes atbilstu tās dienas tematikai, kopumā programmā tika ietvertas šādas galvenās tēmas: apzinātība, grāmatu terapija, improvizācija, sports, amatniecība, uzņēmējdarbība.

Dienas programmas laikā sadarbojāmies ar Jauno Ideju Centru, Ķekavas novada Sporta,  centru, uzņēmumu “Konfelāde”, Janu Kolbinu – Birznieci, Artūru Purviņu, kuri bija sagatavojuši bērniem virkni aktivitāšu.

Vesela diena tika veltīta aktivitātēm mežā – pārgājiens, būdu būvēšana, dārgumu meklēšana,  tematiski uzdevumi. Vide, kurā bērni saskarē ar dzīvo dabu varēja izpaust savus radošos dotumus, veidot komandu un veicināt saliedētību grupā.

Pārējās dienas programmas dienas norisinājās Tomes pagasta “Prātiņos”, kur bērniem tika piedāvāta iespēja doties pie zirgiem, nakšņot teltī, skatīties āra kino, makšķerēt, spēlēt kroketu, vērot un piedalīties kalēja Artūra Purviņa kalšanas meistarklasē, kā arī piedalīties dažādās komandas un radošajās aktivitātēs. Esam no sirds pateicīgi “Prātiņu” saimniekiem Dainai un Agrim Šulciem par atbalstošo un dāsno attieksmi dienas programmas veiksmīgā realizēšanā.

Lieliska pieredze un sadarbība, kura deva bērniem iespēju izpaust savu radošumu, dabisko nepieciešamību kustēties, spēju būt labam komandas biedram un sadarboties ar citiem dienas programmas dalībniekiem!

Ceram uz turpmāku sadarbību un jauniem izaicinājumiem!

Sanda Zālamane

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

5 notikumi,

PIEAUGUŠO uzņemšana kolektīvos/pulciņos, nodarbības Baložu KN 24/25 sezonā

BĒRNU uzņemšana kolektīvos/pulciņos, nodarbības Baložu KN 24/25 sezonā

6 notikumi,

-

Lasītāju klubiņa tikšanās

6 notikumi,

Pa Dona Kihota pēdām

6 notikumi,

7 notikumi,

8 notikumi,

Spēlfilma “Banāns upē”

11 notikumi,

PUTNI UN NEPUTNI

Kad rudens vēji kopā sauc

9 notikumi,

7 notikumi,

8 notikumi,

9 notikumi,

11 notikumi,

9 notikumi,

10 notikumi,

11 notikumi,

Sausi slīkstot

11 notikumi,

6 notikumi,

8 notikumi,

Veļu vakars

7 notikumi,

-

Vai atpazīsti viltus ziņas?

8 notikumi,

Meitene Dzinējsuns