Trešdien Baldonē notiks piedzīvojumu foto orientēšanās ģimenēm

Ja vēlies iepazīt Baldoni vēl nebijušā veidā, esi aicināts šo trešdien, 14.augustā, piedalīties piedzīvojumu foto orientēšanās sacensībās visai ģimenei. Brīvais starts plkst.19.00-19.30 pie Baldones sporta kompleksa, Iecavas ielā 2. Iepriekšēja pieteikšanās līdz 13.augustam sports.kekava.lv vai sacensību dienā pie galvenā tiesneša.

Lai piedāvātu aktīvās atpūtas iespējas visai ģimenei, Ķekavas novada Sporta centrs organizē orientēšanās sacensības Piedzīvojumu foto orientēšanās ģimenēm Baldonē 2024. Tā ir lieliska iespēja aktīvā veidā iepazīt Baldoni un tās apkaimi, pārbaudīt veiksmi dažādos sportiskos izaicinājumos un pacīnīties par piemiņas medaļām un veicināšanas balvām no pasākuma atbalstītājiem.

Pasākumā piedalās ģimeņu un draugu komandas – katrā komandā no diviem līdz astoņiem dalībniekiem (vismaz vienam dalībniekam katrā komandā jābūt 18 gadus vecam). “Distance ir plānota tā, lai būtu interesanti gan pieaugušajiem, gan bērniem. Tajā noteicošā ir atjautība, izveicība un komandas sadarbība, nevis spēks un ātrums. Komanda trasē dodas kopā, kas tai ir jāveic pēc iespējas ātrāk. Papildus orientēšanai būs jāpilda arī citi uzdevumi, par kuriem dalībnieki tiks informēti pirms starta,” stāsta sacensību galvenais tiesnesis Andris Petrovs.

Sacensības norisināsies šo trešdien, 14.augustā, plkst. 19:00-20:30 (brīvais starts līdz plkst. 19:30, finišs līdz plkst. 20:30) pie Baldones sporta kompleksa, Iecavas ielā 2, Baldonē. Iepriekšēja pieteikšanās mājaslapā sports.kekava.lv līdz 13. augustam (ieskaitot) vai sacensību dienā līdz plkst. 19:30 pie galvenā tiesneša. Komandas dodas trasē no plkst. 19:00 līdz plkst. 19:30 un apmeklē kontrolpunktus brīvā secībā.

Uzreiz pēc pasākuma notiks apbalvošana un atbalstītāju balvu izloze. Dalība pasākumā ir bez maksas. Atbalsta Ķekava FoodsBalticovoCIDOHanzas maiznīcaTC Liiba un Rīgas Šampanietis.

Ķekavas novada Sporta centrs

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

5 notikumi,

PIEAUGUŠO uzņemšana kolektīvos/pulciņos, nodarbības Baložu KN 24/25 sezonā

BĒRNU uzņemšana kolektīvos/pulciņos, nodarbības Baložu KN 24/25 sezonā

6 notikumi,

-

Lasītāju klubiņa tikšanās

6 notikumi,

Pa Dona Kihota pēdām

6 notikumi,

7 notikumi,

8 notikumi,

Spēlfilma “Banāns upē”

11 notikumi,

PUTNI UN NEPUTNI

Kad rudens vēji kopā sauc

9 notikumi,

7 notikumi,

8 notikumi,

9 notikumi,

11 notikumi,

9 notikumi,

10 notikumi,

11 notikumi,

Sausi slīkstot

11 notikumi,

6 notikumi,

8 notikumi,

Veļu vakars

7 notikumi,

-

Vai atpazīsti viltus ziņas?

8 notikumi,

Meitene Dzinējsuns