Baldones sporta spēlēs rekordliels dalībnieku skaits

3. augustā Baldonē pilsētas svētku laikā norisinājās Baldones sporta spēles 2024, kurās piedalījās ap 1000 dalībnieku. Sporta spēļu ietvaros tika godināti arī Ķekavas novada vasaras balvu izcīņas novusā uzvarētāji Natālija Čudare un Mikus Andersons.

No 1. līdz 3. augustam Baldonē norisinājās pilsētas svētki. Svētku noslēdzošajā dienā, 3. augustā, Baldones sporta kompleksā notika tradicionālās pilsētas sporta spēles ar plašu pasākuma programmu. Apmeklētāji piedalījās minifutbolā, strītbolā, pludmales volejbolā, orientēšanās sportā un virves vilkšanā, kā arī pārbaudīja veiklību dažādās netradicionālajās sporta sacensībās, tostarp zābaka mešanā, rodeo, loka šaušanā un citās, pulcējot ap 100 dalībnieku katrā disciplīnā.

Arī šogad tika īpaši padomāts par mazākajiem apmeklētājiem, kuri varēja ne tikai startēt savai vecuma grupai atbilstošās sporta sacensībās, bet arī piedalīties dažādās radošajās darbnīcās, lielformāta spēlēs un piepūšamās atrakcijās, kā arī vērot sporta interešu izglītības bērnu karatē grupas paraugdemonstrējumus.

“Plašais apmeklējums sniedz gandarījuma un labi padarīta darba sajūtu. Par to jāpasakās visai organizatoru komandai – sacensību tiesnešiem un atbalstītājiem Burgers 66 BaldoneZemgales Kebabs BaldoneMežvidu krodziņšKeefa Simply Food, kuri sarūpēja vērtīgas balvas godalgoto vietu ieguvējiem,” saka sporta organizators, Baldones sporta kompleksa vadītājs Edgars Brigmanis.

Kā ierasts, sporta spēļu noslēgumā tika paziņoti sacensību rezultāti, apbalvojot labākos katrā disciplīnā. Uz goda pjedestāla kāpa arī Ķekavas novada vasaras balvu izcīņas novusā laureāti. Viņu vidū arī sacensību finālposma uzvarētāji Regīna Andersona un Edgars Siliņš, kā arī šī gada čempioni Natālija Čudare un Mikus Andersons, kuri uzrādīja labāko kopvērtējuma rezultātu.

“Vēl vieni sporta svētki ir godam aizvadīti, un laiks organizēt nākamos! Ar Baldones iedzīvotājiem un viesiem šovasar tiksimies veselības skrējienos, piedzīvojumu foto orientēšanās sacensībās un BTA Pump Track Latvijas čempionāta Baldones posmā, kas norisināsies 31.augustā,” atgādina E.Brigmanis.

Ar visiem sacensību rezultātiem iespējams iepazīties ŠEIT. Foto atskats atrodams TE.

Ķekavas novada Sporta centrs

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

1 notikums,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,

0 notikumi,

0 notikumi,

1 notikums,

Radošā vasara

1 notikums,

1 notikums,

1 notikums,

1 notikums,

1 notikums,

1 notikums,

2 notikumi,

Jauno dalībnieku uzņemšana-LAI SKAN

1 notikums,

1 notikums,

1 notikums,

1 notikums,

2 notikumi,