Jūlijā plānots pabeigt Pļavniekkalna sākumskolas piebūves būvdarbus

Pļavniekkalna sākumskolas jaunās piebūves būvdarbus plānots pabeigt šī gada jūlijā, lai 1. septembrī skolēni varētu uzsākt mācības jaunajā sākumskolas piebūvē. Pašlaik tiek pabeigti iekšējās apdares darbi un ārējie labiekārtošanas darbi, savukārt nepieciešamais aprīkojums tiks piegādāts jūlija un augusta mēnešos.

2023. gadā tika uzsākti Pļavniekkalna sākumskolas piebūves būvniecības darbi. Šī gada 5. martā tika svinēti Spāru svētki Pļavniekkalna sākumskolas piebūvei. Pie skolas galvenās ēkas pašlaik tiek izbūvēta mūsdienu prasībām atbilstoša divstāvu piebūve ar mansarda stāvu, kur atradīsies 12 mācību klases, aktu zāle un ēdamzāle 312 skolēniem, kā arī vairākas palīgtelpas. Plānots, ka 1. septembrī skolēni varēs uzsākt mācības jaunajā sākumskolas piebūvē.

Pašvaldība papildus ir noslēgusi būvdarbu līgumu ar SIA “Amatnieks” par vecā korpusa rekonstrukcijas būvdarbiem, kuru ietvaros vecajā korpusā tiks izveidotas ieejas no jaunpiebūvētā korpusa pirmā un otrā stāva līmenī. Būvdarbus plānots pabeigt šī gada novembra mēnesī.

Kopējās investīcijas Pļavniekkalna sākumskolas pārbūves būvprojekta izstrādei un būvdarbiem sasniedz 4 158 124 eiro. Projektēšanas, būvekspertīzes un būvuzraudzības darbus izmaksas tiks segtas no pašvaldības budžeta līdzekļiem – 2023. gada budžetā tika paredzēti 233 635 eiro, bet šī gada budžetā – 147 088 eiro.

Sabiedrības informēšanas un mārketinga nodaļa

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,