Ķekavas novada Sporta centrs aicina praksē

Ja Tev patīk sports un šovasar esi apņēmies apvienot patīkamo ar lietderīgo, aicinām pieteikties praksei Ķekavas novada Sporta centrā. Piedāvājam prakses iespējas gan topošajiem sporta organizatoriem un treneriem, gan komunikācijas studentiem.

Ķekavas novada Sporta centrs aicina studentus un nesen absolvējušos jauniešus pieteikties vasaras praksei, kuras laikā būs iespēja iepazīties ar darbu sporta un veselības veicināšanas jomā, strādājot kopā ar pieredzējušiem sporta organizatoriem, treneriem un pārējo Sporta centra komandu.

Arī mūsu kolektīvā ir savu darbu mīloši kolēģi, kuri profesionālās gaitas uzsākuši ar vasaras praksi Ķekavas novada pašvaldībā. “Bakalaura studiju laikā pieteicos vasaras praksei pašvaldības laikrakstā, ko nākamajā studiju gadā noformēju kā mācību praksi, atvieglojot jau tā intensīvo studiju semestri. Kad turpināju izglītību maģistrantūrā, pievienojos pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļai. Šobrīd pildu galvenā komunikācijas speciālista pienākumus Ķekavas novada Sporta centrā, kur ar prieku dalīšos zināšanās ar jaunajiem un topošajiem speciālistiem”, stāsta Laura.

Šis ir pirmais gads, kad Sporta centrs izsludina prakses, piedāvājot iespēju apmaiņā pret darbu saņemt praktisku pieredzi CV papildināšanai, aizpildītu prakses dienasgrāmatu un rekomendācijas vēstuli, kā arī pateicības dāvanas no mūsu atbalstītājiem. Pēdējo kursu studentiem un absolventiem, kuri sevi pierādīs prakses laikā, būs priekšrocības brīdī, kad meklēsim papildspēkus – viss ir Tavās rokās!

Tā kā Ķekavas novada Sporta centrs apvieno Ķekavas sporta klubu, Baldones sporta kompleksu un Baložu sporta iniciatīvu centru, praksi iespējams iziet arī kādā konkrētā sporta iestādē.

Lai pieteiktos praksei, aicinām aizpildīt elektronisko pieteikuma anketu. Ar katru pretendentu sazināsimies individuāli.

Ķekavas novada Sporta centrs

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

6 notikumi,

Bērnu uzņemšana Baložu pilsētas kultūras nama 2023/2024 sezonas pulciņos un kolektīvos

Pieaugušo uzņemšana Baložu pilsētas kultūras nama 2023/2024 sezonas pulciņos un kolektīvos

8 notikumi,

Vasarssvētku meistarklase

7 notikumi,

5 notikumi,

-

PAVASARA TIRGUS BALOŽOS

5 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,

-

Lasītāju klubiņa tikšanās

4 notikumi,

4 notikumi,

3 notikumi,

5 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

5 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,