12. maijā Rāmavā notiks diskusijas par novada attīstību

12. maijā no plkst. 11.00 pie Rāmavas Depkina muižas norisināsies sarunu pasākums “Ideju skrejceļš”, kurā aicinām iedzīvotājus, kopienas un nevalstisko organizāciju pārstāvjus aktīvi līdzdarboties Ķekavas novada attīstības jautājumos un paust savu viedokli un idejas. Pasākums notiks dārza piknika formātā. Dalība bez maksas.

Lai veicinātu novada iedzīvotāju sadarbību un iesaisti aktuālu jautājumu risināšanā, kopā ar nozares ekspertiem, pašvaldības un aktīvo iedzīvotāju kopienu pārstāvjiem organizēsim diskusiju grupas, kurās apspriedīsim aktuālas tēmas:

  • vai novadā ir nepieciešamas iedzīvotāju padomes, kā tās veidot un kā tām darboties;
  • kā uzlabot bērnu ēdināšanu izglītības iestādēs un veicināt veselīga uztura principu ievērošanu;
  • kas ir kopienas/viedie ciemi un kā iesaistīt iedzīvotājus ciemu attīstībā;
  • kā veidot sadarbību – gan savstarpēji starp kopienām, gan ar pašvaldību.

Pasākumā varēs ne tikai diskutēt, bet arī kopā ar ģimeni un kaimiņiem atzīmēt Mātes dienu, jo būs nodrošināta izklaide bērniem ģimenes stūrītī un māmiņām kāds pārsteigums. Dalībnieku skaits ir ierobežots, iepriekšēja pieteikšanās – ej.uz/ideju_skrejcels_2024.

Sarunu pasākumus organizē “Partnerība “Daugavkrasts”” un “Pierīgas partnerība” sadarbības projekta “Kaimiņu kopienu kopspēks” (projekts Nr. 2023.LV/NVOF/MAC/041/58) ietvaros. Projektu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Sarunu pasākuma Ķekavas novadā organizēšanā sadarbojamies ar Ķekavas novada pašvaldību URBACT programmas projekta “Līdzāspastāvēšanas un atvērtas pārvaldības aģenti (Agents of Co-existence)” ietvaros.

Biedrība “Partnerība “Daugavkrasts””,

Ķekavas novada pašvaldība

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,