Turpinās Ķekavas un Bordesholmas izglītības iestāžu sadarbība

Ķekavas novada pašvaldība jau vairāk nekā 30 gadus sadarbojas ar Bordesholmas pašvaldību. Sadarbība tiek īstenota arī izglītības jomā, kuras ietvaros Ķekavas novada pašvaldībā, Ķekavas vidusskolā un Ķekavas novada sporta skolā viesojās skolotāja un 13 skolēni no Bordesholmas Hans-Bruggemann skolas.

Viesskolēni kopā ar Ķekavas vidusskolas skolēniem apmeklēja mācību stundas Ķekavas vidusskolā, pēc kurām atzina, ka tās mums notiek citādākā formātā, līdz ar to bijis ļoti interesanti saskatīt atšķirības un izdarīt secinājumus. Piedaloties jaunatnes speciālistiem, tika organizētas saliedēšanās aktivitātes, ceptas pankūkas, gatavotas pusdienas un vakariņas, spēlētas galda un lielformāta spēles, tika prezentēts Ķekavas novads un Latvijas kultūras vērtības, Ķekavā notika orientēšanās ar udevumiem, apmeklēta tautas deju skate. Gida pavadībā notika mācību ekskursija pa Rīgu, kā arī Nacionālās bibliotēkas apskate. Gan viesi, gan viesģimeņu skolēni piedalījās vairākās sporta aktivitātēs, piemēram, florbols, peldēšana, galda teniss.

Vizītes ietvaros norisinājās arī tikšanās ar Izglītības, kultūras un sporta pārvaldes speciālistiem, Ķekavas vidusskolas un Ķekavas novada sporta skolas administrāciju par turpmākās sadarbības iespējām un sadarbības jomām.

Bordesholmas skolēni un skolotāja tiks uzņemti viesģimenēs pie Ķekavas vidusskolas un Ķekavas novada sporta skolas skolēniem/pedagogiem.

Paldies viesģimenēm, kā arī Ķekavas vidusskolas, Ķekavas novada sporta skolas un Ķekavas novada sporta centra kolektīvam!

Izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,