Aicina pieteikt bezmaksas fizioterapeita un psihologa pakalpojumam bērnus ar invaliditāti

Lai sekmētu bērnu ar funkcionāliem traucējumiem sociālās funkcionēšanas spēju attīstību vai uzlabošanu un veicinātu bērnu iekļaušanos sabiedrībā, pašvaldība nodrošina apmaksātus sociālās rehabilitācijas pakalpojumus. Pamatojoties uz saistošajiem noteikumiem Nr. 4/2023 “Par sociālajiem pakalpojumiem Ķekavas novadā”, ģimenes ar bērniem, kuriem ar Veselības un darbspēju ekspertīzes ārstu valsts komisijas lēmumu ir noteikta invaliditāte, var pieteikties šo pakalpojumu saņemšanai.

Pakalpojumus nodrošina pašvaldības aģentūra “Ķekavas novada Veselības un sociālās aprūpes centrs” (Gaismas iela 19, k-8, Ķekava). Noteikumi paredz, ka kalendāra gada laikā var saņemt līdz 15 fizioterapeita pakalpojumiem, līdz 15 psihologa pakalpojumiem un līdz 15 ergoterapeita pakalpojumiem. Ergoterapeita pakalpojums pašlaik nav pieejams, tādēļ par pakalpojuma pieejamību informāciju sniegsim vēlāk.

Lai pieprasītu iepriekš minētos pakalpojumus, aicinām vecākus vērsties Ķekavas novada Sociālajā dienestā jebkurā no klientu pieņemšanas punktiem, aizpildot iesniegumu. Iesniegumam klāt nepieciešams pievienot ģimenes ārsta vai ārsta speciālista izziņu.

Plašāka informācija pieejama, zvanot uz tālruņa numuru 25605739 (Ķekava), 27840484 (Baldone), 29351095 (Daugmale) vai 25631854 (Baloži) vai rakstot uz e-pasta adresi socdienests@kekava.lv.

Ķekavas novada  Sociālais dienests

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,