Ķekavas Mūzikas skolā aizvadīts koncerts par godu Daigas Rozentāles 25 darba gadu jubilejai

16.februārī Ķekavas Mūzikas skolā notika sirsnīgs un atmiņām bagāts koncerts, svinot vijoles spēles skolotājas Daigas Rozentāles 25 darba gadu jubileju.

Koncertā muzicēja skolotājas audzēknes, kuras šobrīd mācās Ķekavas Mūzikas skolā – Austra Jeruma, Agnija Peceviča, Gabriela Leimane, Laura Mūrniece, kā arī aizvadīto gadu absolventes – Ieva Pūriņa un Elīna Zelmene, Ilze Bitīte Freiberga, Megija Osovska, Evelīna Arta Jakuškina. Profesionālu gandarījumu sniedza bijušās audzēknes, kuras studē vai studējušas vijoļspēli dažādās akadēmijās Eiropā – Marta Šembele, Ance Lipste, Laura Sustrupe, kā arī  Marta Papāne video sveicienā no Amsterdamas. Koncertu noslēdza trio, kurš ir īpašs skolotājai Daigai, jo tajā muzicē trīs draugi, kuri draudzību mūzikā un dzīvē aizsāka, pateicoties darbam Ķekavas Mūzikas skolā – vijolniece Daiga Rozentāle, flautists Guntars Gritāns un pianiste Diāna Jaunzeme- Portnaja.

Šī koncerta klausītāji –Ķekavas Mūzikas skolas vijoles un čella klases absolventes, kurām skolotāja Daiga Rozentāle bija mīļa skolotāja, jo pat pēc desmit vai vairāk gadiem viņas nešaubījās par nepieciešamību nākt uz šo koncertu un dalīties atmiņās, kā arī vecāki, kolēģi un klausītāji, kuriem ir tuva vijoļmūzika. „Skolotāja ir un bija stingra, bet mīļa”, saka tagadējās un bijušās audzēknes.  Tā ir atslēga, kura ļauj sasniegt gan profesionāli  augstus rezultātus, gan atvērt mīlestību pret mūziku.  Paldies skolotājai Daigai Rozentālei par mīlestību pret savu darbu!

Ķekavas Mūzikas skola

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,