Izsludināta pieteikšanās vasaras nometņu projektu konkursā

Ķekavas novada pašvaldība izsludina vasaras nometņu projektu konkursu. Aicinām juridiskās personas, pašvaldības institūcijas, izglītības iestādes un sabiedriskās organizācijas no 15. marta līdz 1. aprīlim iesniegt pieteikumus elektroniski vai klātienē Ķekavas novada pašvaldībā.

Bērnu un jauniešu vasaras nometņu projektu konkursa mērķi ir noteikt Ķekavas novadā deklarētajiem bērniem un jauniešiem piemērotākos un atbilstošākos vasaras nometņu projektu pieteikumus, veicināt un atbalstīt izglītības iestāžu, pašvaldības institūciju, sabiedrisko organizāciju un citu juridisku personu iniciatīvu bērnu un jauniešu vasaras nometņu projektu izstrādē un realizācijā vasaras periodā.

Pretendēt uz līdzfinansējuma saņemšanu bērnu un jauniešu vasaras nometnēm  var Ķekavas novada pašvaldības institūcijas, izglītības iestādes, sabiedriskās organizācijas, juridiskās personas.

Pretendenti projekta dokumentus (pieejami vietnē kekava.lv) no 15.  marta līdz 1. aprīlim var iesniegt elektroniski, sūtot uz e-pasta adresi novads@kekava.lv, vai dokumentu oriģinālus iesniegt personiski vai ierakstītā vēstulē nosūtīt pa pastu uz adresi Ķekavas novada pašvaldība, Gaismas iela 19, k.9-1, Ķekava, Ķekavas novads, LV-2123. Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar Ilvu Šembeli (tel.nr.26465814, e-pasts ilva.sembele@kekava.lv).

Pagājušajā vasarā Ķekavas novada pašvaldība līdzfinansēja 28 nometņu organizēšanu, kurās bērni varēja apgūt tehnoloģiskās prasmes un lego robotiku, veselīga dzīvesveida paradumus, nodoties sportiskām aktivitātēm, kā arī attīstīt radošās prasmes. Varēja apgūt skūterbraukšanu un skeitbordu, piedalīties līdzsvara treniņos. Apguva sadzīves iemaņas un centās izprast mākslas vērtību.

Nolikums

Pieteikuma veidlapa

Izmaksu tāme

Finanšu atskaite

Izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

6 notikumi,

Bērnu uzņemšana Baložu pilsētas kultūras nama 2023/2024 sezonas pulciņos un kolektīvos

Pieaugušo uzņemšana Baložu pilsētas kultūras nama 2023/2024 sezonas pulciņos un kolektīvos

8 notikumi,

Vasarssvētku meistarklase

7 notikumi,

5 notikumi,

-

PAVASARA TIRGUS BALOŽOS

5 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,

-

Lasītāju klubiņa tikšanās

4 notikumi,

4 notikumi,

3 notikumi,

5 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

5 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,