Aicina uz iedvesmas pēcpusdienu “Vai tev vajag savu podkāstu? Aktuālās komunikācijas tendences”

Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija 6. martā ielūdz ikvienu interesentu uz ieteikumu, iedvesmas un pieredzes stāstu pēcpusdienu par aktuālajām komunikācijas tendencēm. Pieteikšanās līdz 4. martam.

Komunikācijas eksperte Olga Kazaka pastāstīs par podkāstu veidošanas pamatprincipiem, dalīsies praktiskos ieteikumos, kā arī iepazīstinās ar citām šī brīža aktuālākajām komunikācijas tendencēm, ko vērts izmantot biznesa komunikācijā. Pasākuma otro daļu veidojam pēc teiciena “Gudrs cilvēks mācās no citu kļūdām, muļķis – tikai no savējām” principa.  Savā pieredzē par podkāsta veidošanu, izaicinājumiem, pieļautajām kļūdām un sasniegumiem dalīsies divas sociālās uzņēmējas – “Dabas Zirgi” vadītāja Līga Broduža un “Zvaigznājs” vadītāja Agnese Rakovska, kā arī Latvijā populārā podkāsta “Pa kluso” autore Laura Grēviņa.

Programma:

* 14.30 – 15.00 Ierašanās, reģistrācija, kafija & tēja

* 15.00 – 15.05 Pasākuma atklāšana

* 15.05 – 16.00 Podkāstu veidošanas pamatprincipi, plusi un mīnusi, praktiski ieteikumi, aktuālās komunikācijas tendences / Olga Kazaka, komunikācijas aģentūras “Olsen+Partners” līdzīpašniece un vadītāja, Latvijas Universitātes docente

Pieredzes stāsti un aizkulises. Kā top podkāsti?

*16.00 – 16.20 “Zirgs runā” / Līga Broduža, sociālā uzņēmuma “Dabas Zirgi” vadītāja

*16.20 – 16.40 “Klastertōks” / Agnese Rakovska, sociālā uzņēmuma “Zvaigznājs” vadītāja

*16.40 – 17.00 “Pa kluso” / Laura Grēviņa, podkāsta veidotāja

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja aplūkot starptautisko sociālās uzņēmējdarbības foto izstādi “Snowball Effect”. Ieeja bez maksas. Vietu skaits ierobežots.

Lai pieteiktu dalību pasākumā, līdz 4. martam jāaizpilda pieteikuma anketa: https://ej.uz/podkāsts

Pasākums ir daļa no Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas īstenotā Erasmus+ projekta “Podcasting – based social impact learning environment”.

Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,