Ķekavas novada sociālais dienests piešķir pabalstu senioriem apaļās jubilejās

Ķekavas novada iedzīvotājiem sākot no 80 gadu vecuma apaļajās jubilejās tiek nodrošināts vienreizējs naudas pabalsts, ja personas dzīvesvieta ir deklarēta Ķekavas novada administratīvajā teritorijā ne mazāk kā 6 (sešus) mēnešus pirms dzimšanas dienas datuma.

Vienreizēju naudas pabalstu 50,00 euro apmērā izmaksā 80, 85, 90 gadu vecumu sasniegušiem Ķekavas novada iedzīvotājiem. Sākot no 91 līdz 99 gadu vecumam pabalsts paredzēts katru gadu. Savukārt 100 un vairāk gadu vecumu sasniegušiem Ķekavas novada iedzīvotājiem nodrošināts vienreizējs naudas pabalsts 150,00 euro apmērā.

Pabalstu piešķir mēnesī, kad iedzīvotājs sasniedzis noteikto vecumu, bet ne vēlāk kā 3 (trīs) mēnešu laikā pēc dzimšanas dienas datuma, to pārskaitot uz personas norādīto kredītiestādes kontu.

Svarīgi!  Lai nodrošinātu pabalsta izmaksas savlaicīgumu, lūdzam, pēc sociālā dienesta vēstules saņemšanas, sazināties un norādīt aktuālo kredītiestādes kontu, uz kuru pārskaitīt vienreizēju naudas pabalstu. Atsevišķos gadījumos, abpusēji vienojoties, iespējams norādīt tuvinieka kredītiestādes konta numuru. Saziņai:  tālruņa numurs 67935804 vai nosūtot informāciju e-pastā: socdienests@kekava.lv.

 

Ķekavas novada sociālais dienests

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,