Ķekavā norisināsies sarunu vakari vecākiem un veselīga dzīvesveida pasākums jauniešiem

13. februārī plkst. 16.00-18.00 Ķekavā, Jaunu ideju centrā Vecāki un bērni ar īpašām vajadzībām gaidīti uz tikšanos “Radi savu stāstu”. Vakars ar sarunām, radošām aktivitātēm, lai bērni un jaunieši var veidot jaunas draudzības, socializēties un radoši izpausties mākslā un/ vai mūzikā. Dalība bez maksas.
16. februārī plkst. 18.30-20.00 Ķekavā, Jaunu ideju centrā Sarunu cikls “Vecāks vecākam”. Tēma: vecāku un pusaudžu savstarpējās attiecības un komunikācija. Īpašais viesis: psiholoģe Zane Rosta. Pieteikšanās: https://ej.uz/d3zp (vietu skaits ir ierobežots). Dalība bez maksas.
28. februārī plkst. 18.30-20.00 Ķekavā, Jaunu ideju centrā Sarunu cikls “Vecāks vecākam”. Tēma: mans bērns un viedierīces. Īpašie viesi: Emīls Lasmanis un Māris Matuzks no uzņēmuma SIA “3D360”. Pieteikšanās: https://ej.uz/d3zp (vietu skaits ir ierobežots). Dalība bez maksas.
16. martā plkst. 10.00-14.00 Ķekavā, Jaunu ideju centrā Pasākums jauniešiem vecumā no 13 līdz 20 gadiem “Roku rokā ar veselīgu dzīvesveidu!”. Būs iespēja piedalīties jogas nodarbībā ar meditācijas elementiem, uzzīmēt savu mandalu un pagatavot veselīgu maltīti, kā arī jautri pavadīt laiku ar saviem vienaudžiem! Dalība bez maksas.

 Plašāk par pasākumiem un ikdienas aktivitātēm aicinām skatīt Facebook lapā “Ķekavas novads – jauniešiem” vai Instagram kontā “Jickekava”.

 

Izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,