Līdz 1. martam aicinām izteikt viedokli par dzīvi novadā un pašvaldības pakalpojumu kvalitāti

Aicinām novada iedzīvotājus līdz 1. martam piedalīties aptaujā, lai noskaidrotu iedzīvotāju apmierinātību ar dzīvi Ķekavas novadā un pašvaldības sniegto pakalpojumu kvalitāti.

Ķekavas novada pašvaldība atbilstoši Ministru kabineta noteikumos noteikumiem ir izveidojusi efektīvu pašvaldības procesu iekšējās kontroles sistēmu un ir detalizēti definējusi pamatprasības korupcijas un interešu konflikta risku novēršanai. Vienlaikus pašvaldībai ir svarīgi vairot tās iedzīvotāju uzticamības līmeni tās darbam, lai pašvaldības funkcijas tiktu īstenotas aizvien efektīvāk un pārskatāmāk katram novada iedzīvotajam.

Ķekavas novada pašvaldība organizē visaptverošu Ķekavas novada iedzīvotāju aptauju par uzticēšanās līmeni Ķekavas novada pašvaldībai. Aptaujas mērķis ir noskaidrot iedzīvotāju apmierinātību ar dzīvi Ķekavas novadā, kā arī izprast, cik droši Ķekavas novada iedzīvotāji jūtas šeit dzīvojot. Vienlaikus ar aptauju Ķekavas novada pašvaldība vēlas noskaidrot iedzīvotāju apmierinātības līmeni ar administratīvajiem pakalpojumiem un iegūt atsevišķu pakalpojumu kvalitātes vērtējumu no sava novada iedzīvotājiem.

Ķekavas novada pašvaldība jau iepriekš pateicas ikvienam, kas piedalīsies aptaujā, jo katra iedzīvotāja viedoklis ir svarīgs vēl efektīvākas un pieejamākas pašvaldības veidošanai.

Publicēts 2. februārī

Attīstības un būvniecības pārvalde

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,