Aicinām pieteikties darbam Ķekavas novada pašvaldības Simbolikas komisijā

Ķekavas novada pašvaldība aicina novada iedzīvotājus pieteikties darbam Ķekavas novada pašvaldības Simbolikas komisijā (1 vakance) (turpmāk – komisija).

Komisija ir Ķekavas novada domes izveidota un pastāvīgi funkcionējoša institūcija, kuras kompetencē ir veicināt vienotas simbolikas lietošanas koncepcijas īstenošanu, pārraudzīt simbolikas lietošanu atbilstoši komisijas lēmumiem un normatīvajiem aktiem, dot norādījumus pašvaldības institūcijām par simbolikas lietošanu, izskatīt iesniegumus par simbolikas lietošanu komerciāliem un nekomerciāliem mērķiem, lemt par simbolikas lietošanas atļauju izsniegšanu vai atteikumu izsniegt atļauju, izvērtēt un virzīt simboliku apstiprināšanai pašvaldības domes sēdē, kā arī veikt citus uzdevumus atbilstoši komisijas kompetencei un pašvaldības domes lēmumiem.

Komisijas sēdes notiek vidēji 2 (divas) reizes mēnesī.

Par darbu komisijā tās locekļi saņem atlīdzību EUR 10/h (desmit euro stundā) pirms nodokļu nomaksas.

Par Ķekavas novada pašvaldības Simbolikas komisijas locekli var pieteikties ikviens Ķekavas novada pašvaldības iedzīvotājs (fiziska persona):

  • kurš ir Latvijas Republikas pilsonis;
  • kurš pārvalda latviešu valodu;
  • vēlama augstākā izglītība mākslā vai zīmolvedībā.

Pieteikumu iesniegšana un pretendentu izvēle

Ķekavas novada pašvaldības Simbolikas komisijas loceklim* jābūt ar lielu atbildības sajūtu un augstu precizitāti.

Augstākā izglītība mākslā vai zīmolvedībā un/vai iepriekšējā pieredze darbam līdzvērtīgās komisijās tiks uzskatīta par priekšrocību.

Motivācijas vēstule, kurā tajā skaitā pamatota atbilstība komisijas locekļa amatam, un CV (Curriculum Vitae) darbam Ķekavas novada pašvaldības Simbolikas komisijā iesniedzama Ķekavas novada domei līdz 2024.gada 2.februārim (ieskaitot), ar norādi “Darbs Ķekavas novada pašvaldības Simbolikas komisijā”, nosūtot uz  elektronisko pasta adresi: novads@kekava.lv.

Parakstot pieteikumu, Ķekavas novada pašvaldības Simbolikas komisijas locekļa kandidāts apliecina, ka piekrīt savu personas datu apstrādei, apņemas pildīt savus pienākumus, ievērojot likumus, lēmumus un rīkojumus, un nodrošinās fizisko personu datu aizsardzību.

*Saskaņā ar likuma “Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā” 4.panta pirmās daļas 24.punktu publiskā iepirkuma komisijas loceklis ir valsts amatpersona.

Iesniegums

Administratīvā pārvalde

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,