Tiks uzsākta būvprojekta izstrāde Ķekavas vidusskolas sporta hallei

Lai risinātu sporta infrastruktūras trūkumu izglītības procesa nodrošināšanai, pie Ķekavas vidusskolas (Gaismas ielā 7A) iecerēts izbūvēt multifunkcionālu sporta halli.  17. janvārī Ķekavas novada domes sēdē tika pieņemts lēmums slēgt līgumu ar publiskā iepirkuma procedūras uzvarētāju par būvprojekta izstrādi.

Ķekavas novada pašvaldība ir veikusi publiskā iepirkuma procedūru. Šā gada 17. janvārī Ķekavas novada domes sēdē tika pieņemts lēmums slēgt līgumu ar iepirkuma uzvarētāju  “Personu apvienību ARGUS, Velve-AE”, kuru veido tās dalībnieki SIA “ARGUS” un SIA “Velve-AE”, lai izstrādātu būvprojektu un veiktu būvdarbus vidusskolas sporta hallei.

Jaunajā sporta būvē paredzēts ierīkot sporta manēžu divu basketbola laukumu apjomā, kā arī labiekārtotas ģērbtuves un dušas, treneru telpu un noliktavu sporta inventāram. Sporta zālē plānots ieklāt universālo grīdu, kas piemērota basketbolam, rokasbumbai, telpu futbolam, florbolam un volejbolam. Jaunās telpas paredzētas Ķekavas vidusskolas vajadzībām, lai nodrošinātu izglītojamo veselībai drošu mācību priekšmeta “Sports un veselība” apguvi.

Sporta halles būvniecību iecerēts pabeigt 2025. gada vasarā. Nepieciešamā finansējuma piesaistei tiks ņemts aizņēmums Valsts kasē (aizņēmuma summa  būvniecības darbu realizācijai 4 070 731 EUR). Pašvaldības līdzfinansējums būvniecības darbu realizācijai sastāda 452 303 EUR. Autoruzraudzības un būvuzraudzības izmaksas paredzēts segt no pašvaldības budžeta.

Sabiedrības informēšanas un mārketinga nodaļa

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,