Biedrībai “Polārblāzma” sadraudzības pasākums ar senioriem no Lietuvas

Ķekavas novadam ar Lietuvas pilsētu RASEINAI  saista ilgstoša un sirsnīga draudzība, organizējot kopīgus pasākumus. Pēc biedrības ”Polārblāzma” ielūguma projekta “Vesels un aktīvs mūža garumā” ietvaros 24. oktobrī  Ķekavas Doles Tautas namā ciemojās  Lietuvas 30  Senioru delegācija.

Uzrunājot ciemiņus un  seniorus, Kekavas novada domes priekšsēdētājs Juris Žilko savā uzrunā pateicās par ilgstošo sadarbību, jaunām idejām , par iegūtiem jauniem draugiem un tikšanās laikā  gūtām pozitīvām emocijām. Savukārt lietuviešu senioru delegācijas vadītājs pateicās par Ķekavas senioru biedrības ”Polārblāzma” saņemto ielūgumu un sirsnīgo uzņemšanu, īpaši izsakot pateicību  folkloras ansamblim par koncertu, aktivitātēm dejas ritmos un līnījdejotājām. Paldies Dacei Cīrulei  par sadarbību senioru sportā dažādās vecuma grupās.

Visus tikšanās dalībniekus sveica arī biedrības ”Polārblāzma” priekšsēdētāja un saviesīgās daļas vadītāja novēlot labu atpūtu, ņemt dalību visos organizētos pasākumos un uzaicina kopīgi apskatīt  Doles evanģeliski luterisko baznīcu un uzlūdz noslēgumā kopīgi pusdienot  A/S Ķekavas broileri ēdnīcā “Vistu dancis”. Tikšanās laikā projektu koordinatore īsā apskatā, izmantojot fotofiksāžas materālus, iepazīstināja par senioru biedrības darbību, organizētiem pasākumiem gada garumā, par projektu rakstīšanu ar mērķi iegūt pašvaldības līdzfinansējumu pasākumu organizēšanai, organizētiem sportas sacensībam, ekskursijām un piedalīšanos novada pasākumos. Turpinājumā kopīgi dziedājam  Daugmales folkloras ansambļa pavadībā gan lietuviešu tradicionālās dziesmas, gan latviešu “Pie dzintara jūras” , kas  atraisīja visus kā dziesmai, tā raitam dejas solim, piedalījamies dažādas jautrības spēles, diskutējam.

Senioru biedrība “Polārblāzma”

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,