Noslēgušies Baldones pilsētas pārvaldes ēkas energoefektivitātes paaugstināšanas darbi

Noslēgušies Baldones pilsētas pārvaldes ēkas energoefektivitātes paaugstināšanas darbi. Renovācijas laikā tika veikts fasādes sienu siltināšana un remonts, jumta siltināšana, durvju un logu bloku montāža, kā arī gaismekļu nomaiņa uz energoefektīviem LED gaismekļiem. Veikta atjaunojamo energoresursus izmantojošu enerģiju ražojošu avotu iegāde un uzlabota vides pieejamība personām ar kustību traucējumiem.

Projekta mērķis bija Baldones pilsētas pārvaldes ēkā Pārupes ielā 3, Baldonē, Ķekavas novadā, LV-2125, kadastra Nr. 80250060032 veikt kompleksus energoefektivitātes pasākumus, īstenojot aktivitāti – ēkas energoefektivitāti paaugstinoši vienkāršotās atjaunošanas darbi, pamatojoties uz sertificēta energoauditora izstrādāto energosertifikātu.

Renovācijas laikā tika veikti energoefektivitāti paaugstinoši vienkāršotās atjaunošanas darbi – fasādes sienu siltināšana un remonts, jumta siltināšana, durvju un logu bloku montāža, kā arī gaismekļu nomaiņa uz energoefektīviem LED gaismekļiem. Veikta atjaunojamos energoresursus izmantojošu enerģiju ražojošu avotu iegāde un uzstādīšana – esošā siltumavota (elektrisko katlu) nomaiņa pret siltumsūkni gaiss-ūdens, saules paneļu (bateriju) uzstādīšana elektroenerģijas ražošanai. Uzlabota vides pieejamība personām ar kustību traucējumiem veicot pandusa un pacēlāja ierīkošanu.

Projekta būvuzraudzības pakalpojumus veica SIA „Vires”. Būvdarbus veica SIA “Build-Invest Latvia”. Projekta vadības pakalpojumus veica SIA “VV Consulting”.

Projekta nosaukums: Baldones pilsētas pārvaldes ēkas Pārupes iela 3, Baldone, Ķekavas novads, energoefektivitātes paaugstināšana

Projekta Nr. 4.2.2.0/21/A/086

Attīstības un būvniecības pārvalde

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,