“Augs” dzeltenais busiņš ir devies ceļā uz street food konkursu Vācijā

Ar novadnieku mīlestību un atbalstu, šodien ēdināšanas uzņēmums “Augs” ir devies uz Vāciju, lai nedēļas nogalē Zārbrikenē pārstāvētu Latviju un arī Ķekavas novadu European Street Food Awards 2023 finālā!

European Street Food Awards ir daļa no lielākā ielu pārtikas konkursa pasaulē. ESFA 2017. gadā izveidoja Lielbritānijas street food balvu apvienība (British Street Food Awards), ar mērķi attīstīt street food ēdināšanas kultūru Eiropas līmenī, veidojot savstarpēju, internacionālu sadarbību starp dažādu valstu ēdinātājiem. Šogad ESFA fināla sacensībās būs dalībnieki no 15 valstīm, tiks pārstāvētas tādas valstis kā Lielbritānija, Austrija, Zviedrija, Norvēģija, Šveice, Islande, Vācija, Somija, Dānija, Itālija, Slovākija, Polija, Rumānija, Vācija un arī Latvija.

Latviju pārstāvēs divi uzņēmumi, viens no tiem ir ģimenes uzņēmums “Augs.Raugs.Garšaugs”. Street food uzņēmums finālā piedalīsies divās kategorijās:

  • “Labākais sendvičs” (“Augs!” pasniegs bao maizītes, kas pildītas ar liellopu vaigiem, mango-avokado salsu un kalē čipšiem),
  • “Veģetārais”, kur ķekavieši pasniegs bļodu ar kūpinātu, marinētu tofu, kas pēcāk tiks fritēts panko pārslās, klāt pievienos dažādus dārzeņus un zemesriekstu-laima mērci.

Vēlam veiksmi, pozitīvu pieredzi  un visaugstāko novērtējumu!

Sabiedrības informēšanas un mārketinga nodaļa

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,