3.septembrī norisināsies Tēvu diena Daugmalē

Aicinām visus uz Daugmali, kur 3.septembrī no pl.13.00 pie Daugmales multifunkcionālā centra svinēsim Tēva dienu ar izzinošām un sportiskām aktivitātēm! Noskaidrosim Ķekavas novada aktīvāko, sportiskāko ģimeni!

Tēva dienas pasākumā aicinām iesaistīties visu ģimeni. Būs izzinoša darbošanās, sportiskas aktivitātes un pārsteigums pasākuma noslēgumā. Pasākuma organizators: apkaimes biedrība “Darām Daugmalei” ar sadarbības partneriem.

Pasākumā:

  • Radošās un izzinošās darbnīcas: Tēva radu raksti, PEP mammas, Elektrum energoefektivitāte, un citas;
  • Foto stūris 4D;
  • Ēdienu meistarklase;
  • Dažādas sportiskās aktivitātes gan individuāli, gan ģimeņu komandās: mešanas disciplīnas, stafetes, mini futbols, dvieļu volejbols, Tēvu sacensības, un citas;
  • Kopīga zupas ēšana;
  • Pasākuma noslēgumā – apbalvošana.

Gaidām ciemos visa Ķekavas novada ģimenes! Esam aktīvi un atbalstām iedzīvotāju kopienu veidotos svētkus!

Tēva diena ir noslēdzošais pasākums Ģimenes svētku ciklā, kura organizēšanai pirmo reizi apvienojušās Ķekavas novada biedrības un iedzīvotāju kopienas, kuras uz kopdarbību aicinājusi biedrība “Mežinieku apkaimes attīstībai”. Sirsnīgā atmosfērā esam jau aizvadījuši Mātes dienu Mežiniekos un Bērnu dienu Baldonē.

Pasākumi tiek organizēti biedrības “Mežinieku apkaimes attīstībai” realizētā projekta “Ķekavas novada kopienu sadarbība ģimenes vērtību stiprināšanā” ietvaros, sadarbībā ar biedrību “Partnerība Daugavkrasts”, Baldones pensionāru biedrību Sābri un apkaimes biedrību “Darām Daugmalei”. Projektu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Biedrība “Partnerība Daugavkrasts”

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,