Aicinām pieteikties darbam novada izglītības iestāžu pedagogu konkursa komisijā

Ķekavas novada pašvaldība aicina novada iedzīvotājus pieteikties darbam Ķekavas novada izglītības iestāžu pedagogu konkursa komisijā.

Ķekavas novada pašvaldības Ķekavas novada izglītības iestāžu pedagogu konkursa komisija ir pašvaldības izveidota un pastāvīgi funkcionējoša institūcija, kuras kompetencē ir pieņemt lēmumu par pedagoga atbilstību naudas balvas saņemšanai Ķekavas novada izglītības iestāžu pedagogu konkursā. Komisijas uzdevums ir vērtēt izglītības iestādes vadītāja iesniegto iesniegumu un tam pievienotos dokumentus, kā arī pieņemt lēmumu par naudas balvas piešķiršanu vai atteikšanu.

Komisijas sēdes notiek vidēji divas reizes gadā.

Par darbu Ķekavas novada izglītības iestāžu pedagogu konkursa komisijā tās locekļi saņem atlīdzību EUR 10/h (desmit euro stundā) pirms nodokļu nomaksas.

Par Ķekavas novada izglītības iestāžu pedagogu konkursa komisijas locekli var pieteikties ikviens Ķekavas novada pašvaldības iedzīvotājs (fiziska persona):

  • kurš ir Latvijas Republikas pilsonis;
  • kurš pārvalda latviešu valodu;
  • vēlama augstākā pedagoģiskā izglītība.

Pieteikumu iesniegšana un pretendentu izvēle

Ķekavas novada izglītības iestāžu pedagogu konkursa komisijas loceklim* jābūt ar lielu atbildības sajūtu un augstu precizitāti.

Iepriekšējā pieredze darbam līdzvērtīgās komisijās tiks uzskatīta par priekšrocību.

Motivācijas vēstule un CV (Curriculum Vitae) darbam Ķekavas novada izglītības iestāžu pedagogu konkursa komisijā iesniedzama Ķekavas novada domei līdz 2023.gada 11.augustam (ieskaitot), ar norādi “Darbs Ķekavas novada izglītības iestāžu pedagogu konkursa komisijā”, nosūtot uz  elektronisko pasta adresi novads@kekava.lv.

Parakstot pieteikumu, Ķekavas novada izglītības iestāžu pedagogu konkursa komisijas locekļa kandidāts apliecina, ka piekrīt savu personas datu apstrādei, apņemas pildīt savus pienākumus, ievērojot likumus, lēmumus un rīkojumus, un nodrošinās fizisko personu datu aizsardzību.

Iesniegums Ķekavas novada izglītības iestāžu pedagogu konkursa komisijas locekļa amatam

*Saskaņā ar likuma “Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā” 4.panta pirmās daļas 24.punktu publiskā iepirkuma komisijas loceklis ir valsts amatpersona

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

6 notikumi,

Bērnu uzņemšana Baložu pilsētas kultūras nama 2023/2024 sezonas pulciņos un kolektīvos

Pieaugušo uzņemšana Baložu pilsētas kultūras nama 2023/2024 sezonas pulciņos un kolektīvos

8 notikumi,

Vasarssvētku meistarklase

7 notikumi,

5 notikumi,

-

PAVASARA TIRGUS BALOŽOS

5 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,

-

Lasītāju klubiņa tikšanās

4 notikumi,

4 notikumi,

3 notikumi,

5 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

5 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,