Paldies 20 brīvprātīgajiem, kuri iesaistījās novada svētku organizēšanā

Ķekavas novada svētku veiksmīgas norises nodrošināšanai Ķekavas novada pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta pārvalde aicināja novada iedzīvotājus pieteikties brīvprātīgo darbam. Svētku laikā tika nodarbināti 20 jaunieši (vecumā no 13 gadiem) un Ķekavas kultūras nama senioru deju kolektīva “Sidrabaine” dejotāji, kuri no 15. jūnija līdz 17. jūnijam tika iesaistīti organizatoriskajos procesos.

Novada svētki ir viens no vērienīgākajiem kultūras dzīves notikumiem, kas ik gadu pulcē ap tūkstoti apmeklētāju, sniedzot iespēju trīs dienu garumā bez maksas apmeklēt augstvērtīgus pasākumus, kopīgi pieredzot pozitīvas emocijas un izjūtot lepnumu par savu novadu.

Nozīmīga loma kvalitatīvai svētku norisei ir brīvprātīgo darbam. Brīvprātīgo uzdevumi novada svētku ietvaros galvenokārt bija saistīti ar cilvēku un auto plūsmu koordinēšanu, pasākumu norises vietas pārraudzīšanu un dažādiem asistēšanas darbiem, palīdzot tehniskajiem darbiniekiem un pasākumu organizatoriem.

“SA-DAR-BĪ-BA  ir atslēgas vārds tam, kas mūs visus vienoja sagatavošanās un novada svētku laikā! Brīvprātīgajiem tā bija lieliska iespēja ielūkoties pasākumu organizēšanas aizkulisēs,  gūt pieredzi komunikācijā ar apmeklētājiem un dažādu situāciju risināšanā, kā arī iepazīt jaunus cilvēkus!” saka Ķekavas novada pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta pārvaldes Jaunatnes lietu speciāliste Liene Niedola.

Administratīvā pārvalde

 

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

6 notikumi,

Bērnu uzņemšana Baložu pilsētas kultūras nama 2023/2024 sezonas pulciņos un kolektīvos

Pieaugušo uzņemšana Baložu pilsētas kultūras nama 2023/2024 sezonas pulciņos un kolektīvos

8 notikumi,

Vasarssvētku meistarklase

7 notikumi,

5 notikumi,

-

PAVASARA TIRGUS BALOŽOS

5 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,

-

Lasītāju klubiņa tikšanās

4 notikumi,

4 notikumi,

3 notikumi,

5 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

5 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,