Novadnieki aicināti piedalīties izaicinājumā “Kilometrus skaita pavasarī!”

Ķekavas novada pašvaldība pieteikusi dalību 21 dienas izaicinājumā “Km skaita pavasarī!”, kas startēs jau rītdien, 20. aprīlī. Iedzīvotāji aicināti iesaistīties un, soļojot, skrienot vai braucot ar velosipēdu, bezmaksas mobilajā aplikācijā STRAVA kopā krāt novada kilometrus. Jaudīgākais novads “zaļo” kilometru vākšanā tiks noskaidrots 12. maijā.

Mārupes novada pašvaldība izaicina Latvijas pašvaldības videi draudzīgā izaicinājumā “Km skaita pavasarī!”, kas notiks no 20. aprīļa līdz 10. maijam. Lai piedalītos 21 dienas izaicinājumā, bezmaksas mobilajā aplikācijā STRAVA jāaktivizē vai jāizveido savs profils un no 20. aprīļa jāpieseko novada klubam “Km skaita pavasarī – ĶEKAVAS NOVADS”.

Dalībnieku “zaļie” kilometri, kas veikti, soļojot, skrienot vai braucot ar velosipēdu, tiks automātiski pieskaitīti novada kopējiem kilometriem. Tā novada pašvaldība, kas uzkrās visvairāk “zaļo” kilometru, ierindosies pirmajā vietā un saņems vērtīgas balvas.

Šī gada izaicinājumam kopā pieteikušās 17 pašvaldības – Mārupes, Ādažu, Saulkrastu, Ropažu, Valmieras, Varakļānu, Limbažu, Bauskas, Siguldas, Smiltenes, Kuldīgas, Talsu, Salaspils, Rēzeknes, Preiļu, Tukuma un Ķekavas. Konkurence ir sīva, tāpēc svarīgs ir katrs solis!

Sacensību uzvarētājs tiks noskaidrots 12. maijā Mārupē, Business Garden Rīga iekšpagalmā (Malduguņu ielā 4, Mārupē).

Administratīvā pārvalde

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,