CleanR atklās plastmasas pārstrādes rūpnīcu, kurā investēti 5,4 miljoni eiro

Trešdien, 29. martā, Latvijā vadošais sadzīves atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums CleanR Ķekavas novadā atklās plastmasas pārstrādes rūpnīcu, kuras būvniecībā un aprīkošanā investēti 5,4 miljoni eiro, informē rūpnīcas direktors Kaspars Fogelmanis. 

 

Rūpnīca tiks atklāta trešdien, 29. martā, plkst. 11.00, Ķekavas pagasta, Ķekavas novada “Gurnicās”, klāt esot AS CleanR Grupa vadībai, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministram Mārim Sprindžukam, Ķekavas novada domes priekšsēdētājam Jurim Žilko un citiem aicinātajiem viesiem.  

 

Pasākuma dalībniekiem būs iespēja klātienē izzināt plastmasas pārstrādi un redzēt dažāda veida produkciju, kas rūpnīcā tiek ražota.  

 

Aicinām plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus būt klāt šajā brīdī! Lūdzam savu dalību pieteikt līdz šā gada 28. martam, zvanot CleanR Grupa sabiedrisko attiecību konsultantei Tijai Ezeriņai uz tālruņa numuru 29719893 vai rakstot e–pastā tija.ezerina@publicid.lv, kā arī norādīt, ja būs nepieciešams nodrošināt transportu uz un no pasākuma norises vietu. 

 

“Līdz ar rūpnīcas atklāšanu CleanR ir uzskatāms par bezatkritumu uzņēmumu, kas nodrošina pilnu aprites ekonomikas ciklu. Uzņēmums gādā par plastmasas savākšanu, šķirošanu un pārstrādi produkcijā, kas reiz lietotai plastmasai ļauj atgriezties atpakaļ ražošanā kā izejmateriālam. Mēs lepojamies ar modernu ražošanu un iekārtām, kas ļauj pārstrādāt arī tādus plastmasas veidus, kas iepriekš Latvijā nebija pārstrādājami,” uzsver Fogelmanis. 

 

Projekts īstenots lielākoties ar paša uzņēmuma investīcijām, vien 35% līdzfinansējuma piesaistot no Eiropas Savienības fondiem.  

 

CleanR plastmasas pārstrādes rūpnīca specializējas LDPE, HDPE un PP jeb pārtikas, lauksaimniecības, celtniecības materiālu iepakojama, kā arī autotransporta industrijas materiālu pārstrādē, saražojot HDPE pārslas un granulas, kā arī LDPE granulas, kas pēc tam tiek izmantotas ikdienā zināmu un izplatītu lietu izgatavošanā.  

  

 Zane Auziņa  

AS CleanR Grupa sabiedrisko attiecību vadītāja  

 

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,