PII “Zvaigznīte” viesojās absolventi, futbola spēlētāji

Jau vairākus gadu desmitus notiek PII “Zvaigznīte” sporta skolotājas Dainas Bērziņas sadarbība ar FS Metta un tās treneri Ģirtu Mihelsonu.

Mūsu iestādē viesojās absolventi Nelle Treimane un Oskars Vientiess, kuri ir FS Metta audzēkņi, Latvijas futbola virslīgas un Latvijas izlases spēlētāji. Notika sirsnīga tikšanās ar savām bijušajām skolotājām un sporta skolotāju. Uzaicināti tika arī sagatavošanas grupas bērni un skolotājas. Nelle ar Oskaru atgriezās savās bērnības atmiņās, kā arī nodemonstrēja savas futbolistu profesionālās prasmes. Nelle līdzi bija paņēmusi savas komandas izcīnīto kausu, pilnu ar konfektēm, ar kurām pacienāja bērnus.

Pateicībā par sadarbību kopīgi audzinot sportisku jauno paaudzi, kura nes Latvijas vārdu pasaulē, iestādei tika pasniegts pateicības raksts un uzdāvinātas 24 futbola bumbas ar Nelles un Oskara parakstiem, tās turpmāk bērni ar prieku varēs izmantot sporta nodrbībās. Sporta skolotājai Dainai Bērziņai treneris Ģirts Mihelsons pasniedza grāmatas par Latvijas futbola personībām un izteica lielu paldies par sadarbību, jo kā uzsvēra treneris Ģirts Mihelsons, mazie futbola ziķeri sporta pamatus iegūst tieši pirmsskolā.

Maruta Volodka PII “Zvaigznīte” vadītājas vietniece izglītības jomā

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

6 notikumi,

Bērnu uzņemšana Baložu pilsētas kultūras nama 2023/2024 sezonas pulciņos un kolektīvos

Pieaugušo uzņemšana Baložu pilsētas kultūras nama 2023/2024 sezonas pulciņos un kolektīvos

8 notikumi,

Vasarssvētku meistarklase

7 notikumi,

5 notikumi,

-

PAVASARA TIRGUS BALOŽOS

5 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,

-

Lasītāju klubiņa tikšanās

4 notikumi,

4 notikumi,

3 notikumi,

5 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

5 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,