Aicinām piedalīties aptaujā par publiskās ārtelpas labiekārtojumu

Ķekavas novada pašvaldībā norit darbs pie novada Labiekārtošanas plāna aktualizācijas izstrādes. Iedzīvotāji tiek aicināti līdz 22. martam aizpildīt aptaujas anketu par publiskās ārtelpas labiekārtojumu.

Pirms administratīvi teritoriālās reformas, 2020. gadā, Ķekavas novada pašvaldība izstrādāja novada teritorijas Labiekārtošanas plānu (skatīt šeit) ar mērķi nodrošināt plānveidīgu publiskās ārtelpas, tostarp rotaļlaukumu, apstādījumu un aktīvās atpūtas zonu, labiekārtošanu, izveidi un attīstību.

Lai Labiekārtošanas plāna koncepcija aptvertu visa novada teritoriju, tajā skaitā Baldones pilsētu un pagastu, kā arī veiktu izvērtējumu līdz šim padarītajam, 2022. gada nogalē tika organizēts iepirkums par Ķekavas novada Labiekārtošanas plāna aktualizācijas izstrādi. Iepirkuma rezultātā ir noslēgts līgums ar izstrādātājiem SIA „Grupa93”. Pašlaik norit darbs pie Labiekārtošanas plāna aktualizācijas, tāpēc aicinām iedzīvotājus būt aktīviem un piedalīties aptaujā, kas pieejama tīmekļa vietnē https://bit.ly/3ZisSG7, kā arī iesaistīties plānotajā diskusijā ar sabiedrību (plašāka informācija aprīlī tiks publicēta Ķekavas novada mājaslapā www.kekavasnovads.lv). Labiekārtošanas plāna aktualizācijas izstrāde noslēgsies maija beigās.

Iveta Zālīte

Attīstības un būvniecības pārvaldes teritorijas plānotāja

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,