Sagaidi Ziemassvētkus mājā, kas brīva no krāmiem!

Kā katru gadu, tuvojoties Ziemassvētkiem, mēs vēlamies, lai mājas būtu spodrākas un tīrākas. Ja mājās uzkrājušās nolietotas, savu laiku nokalpojušas elektropreces, tad no tām varēs atbrīvoties īsi pirms Ziemassvētkiem.

Ogres SIA “Marss” Baldones pilsētas un pagasta iedzīvotājiem piedāvā atbrīvoties no nolietotajām elektroprecēm, piesakot to savākšanu līdz 2022. gada 14. decembrim, zvanot pa tālr. 65022645, 26140399 vai rakstot uz e-pastu: ogres.sia.marss@gmail.com Piesakot šo pakalpojumu, jāzina, kādas elektropreces gribēsiet nodot, to aptuveno skaitu – lai varam plānot transportu, ko sūtīt uz Jūsu adresi. Būs jānorāda adresi un kontakttālruni.

Nolietoto elektropreču savākšana notiks sestdien, 2022. gada 17. decembrī, dienas garumā. Elektropreces būs jāizliek ārpus sētas, pie ceļa, kur var piebraukt speciālais transports ar kravas kasti un pacēlāju.

Ko DRĪKSTĒS nodot?

Drīkstēs nodot jebko, kas kādreiz darbojies vai darbojas ar baterijām, elektrību, piemēram, ledusskapji, cepeškrāsnis, trauku mazgājamās mašīnas, elektriskās kannas, radiatori, ventilatori, fēni, gludekļi, tosteri, datori, printeri, monitori, televizori, urbjmašīnas, mobilie tālruņi un citas tamlīdzīgas iekārtas.

Kas NETIKS pieņemts?

Jebkas cits, kas nav elektroprece. Šīs akcijas ietvaros noteikti netiks pieņemti sadzīves atkritumi, lielgabarīta atkritumi, kas nav elektropreces, riepas, būvgruži, auto daļas, santehnika un bioloģiski noārdāmie atkritumi.

Ja zināms, ka nevarēsiet paši izlikt elektropreces ārpus savas mājas/dzīvokļa un ir nepieciešams ieiet mājā/dzīvoklī tām pakaļ, tad to ir jāpasaka, veicot pieteikumu. Izvešanas dienā mūsu darbinieki ieies tām pakaļ. Tikai tad būs jābūt mājās visu dienu, jo precīzu pakalpojuma izpildes stundu, diemžēl, nevaram prognozēt.

Ja radušies kādi jautājumi, vai vēlaties pieteikt šo pakalpojumu, tad aicinām zvanīt Ogres SIA “MARSS” pa tālr. 65022645, 26140399, vai rakstīt uz e-pastu: ogres.sia.marss@gmail.com

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,