Divas aizraujošas Uzņēmēju dienas 2022

2.novembra vakarā noritēja “Lūst vai Plīst” pieredzes stāstu vakars sadarbībā ar LIAA Jūrmalas biznesa inkubatoru. Šādu pasākumu ideja ir dalīties ne tikai ar pozitīvo izaugsmes pieredzi, bet arī piedzīvotajām neveiksmēm un mācībām, kas klausītājiem dod iespēju uzzināt, ka aiz katra veiksmīga uzņēmuma ir liels un grūts darbs.

Liels paldies par dalīšanos ar sava uzņēmuma stāstu – Ievai Biķe no “Smalkais muslis”, Jolantai Māziņai no “Krippu” krekeriem, Dārtai Kolodai no “būt”cafe un Daijai Līdakai no “Silmachy”.

Savukārt 2.novembris šī gada Uzņēmēju dienās bija izglītojošā diena, kuras laikā bija iespēja uzzināt vērtīgu informāciju par uzņēmuma emocionālo izaugsmi un profesionālo izaugsmi, izmantojot dažādas atbalsta programmas. To visu noslēdzot ar skatījumu uz iespējamiem izaicinājumiem šī brīža ekonomiskajā situācijā.

Paldies zīmolvedei Diānai Ņikitinai, izaugsmes koučam Katrīnai Cīrulei, LIAA pārstāvei Ilgai Maļinai, ALTUM pārstāvei Dainai Cinovicai un SEB bankas pārstāvei Elīnai Dlohi par šīs dienas piepildīšanu ar noderīgu informāciju.

Īpašs prieks par dalībniekiem, kuri pasākumu apmeklēja kātienē, izmantoja iespēju uzdot sev interesējošos jautājumus. Tomēr, lai meistarklasēs pārrunāto būtu iespēja uzzināt vēl vairāk novada uzņēmējiem, būs pieejams arī ieraksts. Informācija par ieraksta pieejamību sekos.

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

6 notikumi,

Bērnu uzņemšana Baložu pilsētas kultūras nama 2023/2024 sezonas pulciņos un kolektīvos

Pieaugušo uzņemšana Baložu pilsētas kultūras nama 2023/2024 sezonas pulciņos un kolektīvos

8 notikumi,

Vasarssvētku meistarklase

7 notikumi,

5 notikumi,

-

PAVASARA TIRGUS BALOŽOS

5 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,

-

Lasītāju klubiņa tikšanās

4 notikumi,

4 notikumi,

3 notikumi,

5 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

5 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,