Piedalies slēpņu spēlē “Spēka zīmes 2022” visas vasaras garumā

Jau trešo gadu pēc kārtas Ķekavas novada iedzīvotājiem un viesiem vasarā būs iespēja piedalīties bezmaksas slēpņu spēlē “Spēka zīmes 2022”, ko rīko Ķekavas novada pašvaldība, sadarbojoties tūrisma, sporta un jaunatnes speciālistiem. Spēle norisināsies no 18. jūnija līdz 21. augustam. Galvenās balvas – velosipēda no uzņēmuma “1a.lv” ieguvējs tiks noskaidrots izlozē 26. augustā.

Spēles mērķis ir sniegt iespēju dalībniekiem aizraujošā veidā iepazīt dabas, aktīvās atpūtas, kultūrvēstures un citus tūrisma un vides objektus Ķekavas novadā, popularizēt auto un velobraukšanu kā lielisku iespēju aktīvi un saturīgi pavadīt brīvo laiku, kā arī veicināt izziņas tūrismu novadā.

Lai piedalītos Ķekavas novada slēpņu spēlē “Spēka zīmes 2022” jālejuplādē digitālais buklets ar norādēm un jāaizpilda online anketa, ierakstot pareizās atbildes vietnē sports.kekava.lv/slepnuspele2022. Lai tiktu pie pareizajām atbildēm jāatrod 23 spēka zīmes, kas izvietotas pie dažādiem objektiem Ķekavas novada teritorijā, izmantojot bukletā atrodamās norādes. Noslēptās spēka zīmes var meklēt brīvi izvēlētā laikā, iekļaujoties spēles norises laika periodā. Aizpildīta online anketa jāiesniedz līdz 2022. gada 21. augustam.

Šogad ir arī kāds jaunums – spēles dalībniekiem jāiesniedz foto, kas uzņemts kontrolpunktā, kur bez spēka zīmes paslēpies arī “1a.lv” logo. Foto jāuzņem tā, lai tajā būtu redzams gan dalībnieks, gan uzņēmuma logo. Aicinām dalībniekus ar savām spēles laikā uzņemtajiem foto dalīties arī sociālajos tīklos, atzīmējot @sportskekava, @kekava.travel, @jickekava un @1a.latvia

Ķekavas novads ir bagāts ar dažādiem interesantiem tūrisma objektiem. Ķekavas novada slēpņu spēlē “Spēka zīmes 2022” tev ir iespēja apskatīt novada atpūtas vietas, kultūrvēsturiskus objektus, dabas vērtības un vēl daudz ko citu. Dodies dabā pa vēl nezināmām takām, iepazīsti novadu, iemīli to un esi lepns par Ķekavas novadu!

Ķekavas novada slēpņu spēles “Spēka zīmes 2022” digitālais buklets, spēles nolikums un tiešsaistes anketa pieejama: sports.kekava.lv/slepnuspele2022

Sabiedrības informēšanas un mārketinga nodaļa

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

6 notikumi,

Bērnu uzņemšana Baložu pilsētas kultūras nama 2023/2024 sezonas pulciņos un kolektīvos

Pieaugušo uzņemšana Baložu pilsētas kultūras nama 2023/2024 sezonas pulciņos un kolektīvos

8 notikumi,

Vasarssvētku meistarklase

7 notikumi,

5 notikumi,

-

PAVASARA TIRGUS BALOŽOS

5 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,

-

Lasītāju klubiņa tikšanās

4 notikumi,

4 notikumi,

3 notikumi,

5 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

5 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,