Pašvaldība paraksta atjaunoto sadarbības memorandu ar ĶNUP

17. jūnijā Ķekavas novada pašvaldība parakstīja atjaunoto sadarbības memorandu ar Ķekavas novada uzņēmēju padomi (ĶNUP).

Svinīgā memoranda parakstīšana notika ĶNUP pirmo reizi organizēto “Uzņēmēju brokastis” norises laikā, kurā piedalījās domes priekšsēdētājs Juris Žilko, uzņēmēju pārstāvji un pašvaldības speciālisti.

Pirms memoranda atkārtotas parakstīšanas, noritēja Ķekavas novada uzņēmēju padomes(ĶNUP) un Ķekavas novada pašvaldības pārstāvju tikšanās, lai pārrunātu nepieciešamās izmaiņas iepriekš noslēgtajā memorandā. Abas puses vienojās par sadarbības memoranda parakstīšanu uz pieciem gadiem, nevis vienu, kā tas bija iepriekš. Kā arī tika precizēts plānoto pasākumu sadarbības principi.

Atjaunotais memorands paredz īstenot arī atsevišķas, konkrētas aktivitātes, tostarp Ķekavas novada uzņēmēju dienu un Uzņēmēju gada balvas pasākumu norisi.

Memoranda izpildi no pašvaldības puses koordinēs Ķekavas novada pašvaldības Sabiedrības informēšanas un mārketinga nodaļas Uzņēmējdarbības komunikācijas projektu vadītāja Laura Caune, e-pasts: laura.caune@kekava.lv., bet no biedrības puses ĶNUP valdes priekšsēdētājs Ervīns Lasmanis, e-pasts: valde@knup.lv, vai tā pilnvarotās personas.

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

6 notikumi,

Bērnu uzņemšana Baložu pilsētas kultūras nama 2023/2024 sezonas pulciņos un kolektīvos

Pieaugušo uzņemšana Baložu pilsētas kultūras nama 2023/2024 sezonas pulciņos un kolektīvos

8 notikumi,

Vasarssvētku meistarklase

7 notikumi,

5 notikumi,

-

PAVASARA TIRGUS BALOŽOS

5 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,

-

Lasītāju klubiņa tikšanās

4 notikumi,

4 notikumi,

3 notikumi,

5 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

5 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,