Informācija par ūdens līmeņa paaugstināšanu Ķekaviņas upē pie atpūtas vietas “Dambītis”

Sakarā ar Ķekavas apvedceļa būvniecības darbiem, kas šobrīd notiek vairākos tā posmos, Daugavas-Misas kanālā un Ķekavas upē ūdens līmenis ir tā dabīgajā līmenī un netiek regulēts ar slūžu palīdzību.

Ierasts, ka no jūnija līdz septembrim ūdens līmenis Daugavas-Misas kanālā un Ķekavas upē ir ticis regulēts ar slūžu palīdzību, kas ļāvis iecienīto atpūtas vietu “Dambītis” izmantot, lai patvertos no vasaras tveices. Šobrīd notiek dzelzsbetona caurtekas izbūve Daugavas-Misas kanālā netālu no Rīgas apvedceļa (A5) un tiek prognozēts, ka darbi varētu tikt pabeigti ap š.g. 18.jūliju. Tiklīdz attiecīgie būvdarbi noslēgsies šajā apvedceļa būvniecības posmā, ūdens līmenis Ķekavas upē un Daugavas-Misas kanālā tiks pacelts ar slūžu palīdzību pie atpūtas vietas “Dambītis”, Ķekavā.

Ķekavas apvedceļš būs valsts galvenā autoceļa Rīga-Bauska-Lietuvas robeža (Grenctāle) posms un jau iepriekš ziņots, ka norisinās aktīvā būvniecības fāze, kas paredz arī dažādas ceļu satiksmes izmaiņas un ierobežojumus. Arī Ķekaviņas ūdens līmeņa nemainīšana tieši ietekmē veiksmīgāku un raitāku būvniecības darbu norisi.

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām un iedzīvotājus aicinām būt izprotošiem un izmantot citas labiekārtotās atpūtas vietas!

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

6 notikumi,

Bērnu uzņemšana Baložu pilsētas kultūras nama 2023/2024 sezonas pulciņos un kolektīvos

Pieaugušo uzņemšana Baložu pilsētas kultūras nama 2023/2024 sezonas pulciņos un kolektīvos

8 notikumi,

Vasarssvētku meistarklase

7 notikumi,

5 notikumi,

-

PAVASARA TIRGUS BALOŽOS

5 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,

-

Lasītāju klubiņa tikšanās

4 notikumi,

4 notikumi,

3 notikumi,

5 notikumi,

3 notikumi,

4 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

5 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,

5 notikumi,