Ķekavas novada pirmsskolas izglītības iestādes “Vāverīte” vadītājas amatā apstiprināta Aiga Āķīte

Šodien, 1. jūnijā, Ķekavas novada domes sēdes laikā par Ķekavas novada pirmsskolas izglītības iestādes “Vāverīte” vadītāju tika iecelta Aiga Āķīte.

Aigai Āķītei ir ilggadēja darba pieredze Ķekavas novada pirmskolas izglītības iestādē “Bitīte”, kur A.Āķīte 2016.gadā darbu uzsāka kā skolotāja palīgs, turpināja kā sporta skolotāja un metodiķe, bet no 2016.gada ieņēmusi vadītājas vietnieka amatu izglītības jomā.

Būtiski, ka jau no 2021.gada decembra A.Āķīte ir ieņēmusi arī pirmsskolas izglītības iestādes “Vāverīte” vadītājas pienākumu izpildītājas amatu. Šo 6 mēnešu laikā A.Āķīte jau ir iepazinusies ar iestādes darba organizāciju un nozīmīgākajiem uzdevumiem, lai iestādes darbinieku komanda varētu efektīvi un profesionāli veikt noteiktās funkcijas un pienākumus.

Kā prioritāros darbus A.Āķīte redz komunikācijas un sadarbības uzlabošanu ar iestādes darbiniekiem, darbinieku profesionālo zināšanu uzlabošanu, sadarbības veicināšanu ar vietējo kopienu, kā arī saimnieciskie jautājumu sakārtošanu.

A.Āķīte izsaka lielu pateicību pirmsskolas izglītības iestādes “Vāverīte” kolēģiem par kopīgo darbu līdz šim un cer uz veiksmīgu sadarbību arī turpmāk!

Administratīvā pārvalde

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,

2 notikumi,