Ķekavas novada svētki 2022

No 16. līdz 18. jūnijam, Ķekavas novadā notiks novada svētki ar daudzveidīgu koncertu un aktivitāšu programmu – uz lielās skatuves koncertus sniegs Jānis Šipkēvics, grupas “Dziļi Violets” un “Astro’n’out”, bet bērnus sagaidīs brīvdabas izrāde kopā ar TUTAS LIETĀM!

Ceturtdiena, 16. jūnijs

Svētkus ceturtdien, 16. jūnijā, atklāsim plkst.20.00 ar Jauno Miltu teātra izrādi “Krāmu tirgus”, savukārt sporta fani tiek gaidīti Doles Tautas namā, kur plkst. 20.00 norisināsies filmas “No Getto līdz Olimpiskajam zeltam” seanss, kopā ar īpašo viesi – basketbola treneri, Ķekavas novada goda pilsoni Andri Eglīti! Svētku atklāšanas dienu noslēgts Jāņa Šipkēvica koncerts “SHIPSEA”, kas sāksies plkst.22.00 Ķekavas ābeļdārza lielajā skatuvē.

 

Piektdiena, 17.jūnijs

Piektdien, 17. jūnijā, diena iesāksies ar SUP Saullēkta braucienu pa Daugavu. Pulcēšanās Daugmalē sāksies jau plkst.04.00, lai varam sagaidīt maģisko saullēkta brīdi uz ūdens un iegūt enerģiju visai dienai! Tikšanās vieta: Viesu nams “Malderi” plkst. 04.00, SUP maršruts: Viesu nams “Malderi” – Nāves sala – Viesu nams “Malderi”. Pieteikšanās beigusies!

Piektdienas vakara cēlienu plkst.19.00 Katlakalna Tautas namā iesāks Santas Sāres koncerts “Tava balss”. Savukārt, Ķekavas kultūras namā, plkst.19.00 gaidīsim uz izrādi “Preilenīte”, kurā spēlēs Rīgas teātru aktieri.

Latviešu tradīciju cienītājus gaidīsim Daugmales multifunkcionālajā centrā, kur no plkst.19.00 norisināsies ielīgošanas meistarklase kopā ar Daugmales kultūras centra folkloras kopu “Dāre”.

Piektdienas vakarā Ķekavas ābeļdārza lielajā skatuvē no plkst 21.00 novadniekus un viesus izklaidēs populārā grupa “Dziļi violets”, kas uzstāsies kopā ar solistiem Nauri Brikmani, Rihardu Leperi, Ati Ieviņu un Dailes teātra aktieri Lauri Dzelzīti. Skanīgo, humora un enerģijas pilno koncertprogrammu vadīs TV un radio ētera personība Sanda Dejus.

 

Sestdiena, 18.jūnijs

Aktivitātēm un pasākumiem piepildīta būs sestdiena, 18.jūnijs – no plkst.11.00 līdz 16.00 pie Ķekavas vidusskolas sporta kompleksa norisināsies “3×3 basketbola Latvijas kausa 4.posms/Ķekava OPEN Mieža/Čavara kausa izcīņa”. Plašāka informācija par pieteikšanos: https://bit.ly/3lMmsNe

“Ķekavas Kausa izcīņa Latvijas spēkavīriem 2022” sacensības un paraugdemonstrējumi aizraus elpu ikvienam līdzjutējam – noteikti aicinām ieplānot apmeklēt pasākumu, kas no plkst. 11.00- 15.00 norisināsies Ķekavas stadionā pie Skolas ielas.

No plkst.11.00 norisināsies ĶEKAVAS NOVADA ATKLĀTAIS ČEMPIONĀTS AIRĒŠANAS SLALOMĀ Ķekavas upītē.

Plkst.12.00 Ķekavas vidusskolas sporta kompleksa norisināsies tautas deju lielkoncerts “Ālēsimies kamēr jauni!”, kurā uzstāsies bērnu tautas deju kolektīvi no Ķekavas, Baldones, Salaspils un Olaines. Savukārt tirdziņā, Skolas ielā, pie Ķekavas novada TIC telts plkst.12.00 notiks tūrisma maršruta “Spēka zīmes 2022” atklāšanas pasākums.

Plkst.16.00 aicinām uz svētku piedzīvojumu bērniem – “TUTAS LIETAS”. Koncerts norisināsies uz Ķekavas ābeļdārza lielās skatuves, biļetes iespējams iegādāties Biļešu paradīzes kasēs no 2.jūnija plkst.12.00. IZPĀRDOTS!

Vakaru plkst.19.00 turpināsim ar koncertu jauniešiem un ikvienam, kas jūtas jauns – uz lielās skatuves uzstāsies Katrīna Dimanta!

Plkst.21.00 Ķekavas novada svētkos ar lielkoncertu uzstāsies popgrupa “Astro’n’out”! Uz Ābeļdārza lielās skatuves kāps Māra Upmane-Holšteine kopā ar grupu, izpildot iemīļotos radiohitus “Gravitātei nē”, “Tici sev”, “Dejot trakāk”, “Multivitamīnu multipaka” un daudzus citus.

Vakara turpinājumā zaļumballe kopā ar grupu GINGER BAND!

Visas dienas garumā Ķekavā norisināsies svētku tirgus ar amatnieku darinājumiem un dažādiem gardumiem! Pie Jaunu ideju centra aicinām apmeklēt “Veselības telti”, kurā varēsi noteikt ķermeņa sastāvu un ūdens daudzumu ķermenī ar bioimpedances svariem, kā arī piedalīties citās aktivitātēs. Tāpat sestdien plkst. 13.00-15.00 aicinām apmeklēt “URBACT” telti, kurā norisināsies sarunas par iedzīvotāju iesaisti un mobilitāti.

Visu novada svētku laikā aicinām Jaunu ideju centra skatlogos apskatīt deju kolektīva “Katlakalns” 25 gadu jubilejai veltīto Elīzas Ellas Dumpes fotoizstādi “DEGAM DEJĀ” un apmeklēt TLMS “Ķekava” darbu izstādi Ķekavas kultūras namā.

Lai svētku svinētāji būtu labi paēduši – gan piektdien, gan sestdien Ķekavā darbosies arī ēdināšanas zona.

Aicināt tos, kam iespējams, uz svētkiem doties bez automašīnām, bet pārējiem svētku apmeklētājiem būs izveidota stāvvieta laukumā pie Ķekavas vidusskolas skeitparka.

Pasākuma laikā paredzēti ceļu satiksmes ierobežojumi: 16.jūnijā no pl.19.00 līdz pl.23.00 būs slēgta Skolas iela posmā no Jaunu ideju centram līdz golfa laukumam. 17.jūnijā no pl.17.00 līdz 19.jūnija pl.8.00 tiks slēgts satiksme Skolas ielā un laukums pie Doles Tautas nama.

 

Atgādinām, ka pasākuma laikā aizliegts izmantot dronus!

Administratīvā pārvalde

Notikumu kalendārs

Calendar of Notikumi

Pi Pir

Ot Otr

Tr Tre

Ce Cet

Pi Pie

Se Ses

Sv Sve

3 notikumi,

Guntara Sviķa gleznu izstāde

2 notikumi,

3 notikumi,

2 notikumi,

1 notikums,